STOR SUKSESS: Både serien og filmen om de fire venninnene i New York har trukket til seg millioner av fans over hele verden. F.v: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall. Foto: Filmweb
STOR SUKSESS: Både serien og filmen om de fire venninnene i New York har trukket til seg millioner av fans over hele verden. F.v: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall. Foto: FilmwebVis mer

Sier nei til oppølger

Sarah Jessica Parker har ingen problemer med å si farvel til Carrie.

SEHER.NO: Da filmen "Sex and the City: The Movie hadde premiere tidligere i år, ble det tidlig spekulert i om det ville komme en etterfølger.

Nå sier filmens hovedrolleinnehaver, Sarah Jessica Parker, at det ikke vil bli noen fortsettelse, og at vi for siste gang har sett Carrie og hennes venninner på skjermen, melder femalefirst.com.

- Det har tatt meg to år av mitt liv å nå dette punktet. Å be om noe mer enn det, ville ærlig talt vært grådig.

Og på tross av suksess med både filmen og den seks sesonger lange tv-serien, har ikke Parker noen merkbare problemer med å si farvel til rollefiguren sin.

- Det var ikke vanskelig å slippe taket. Jeg tror grunnen til det er at jeg på en måte har sett på dette som litteratur. kanskje fordi vi har hatt så mange kapitler å fortelle. Det er selvsagt bittersøtt, men jeg har aldri hatt noe behov for å gjøre mer enn det som var planlagt, forteller skuespilleren.

Derimot ser det ut til at det hersker forvirring blant de andre skuespillerne på settet angående en oppfølger.

For litt siden hintet nemlig Chris Noth (53), som spiller Carries elsker Mr. Big, om at dette ikke er enden på visa.

- Vi lager en oppfølger her i London!, uttalte han humoristisk før han la til:

- Jeg vet ikke, jeg bare tuller - det er opp til forfatteren Michael Patrick King. Han har noen flotte ideer, jeg tror London ville vært et perfekt sted å lage oppfølgeren.

For ordens skyld: "Sex an the City: The Movie" er opprinnelig basert på en bok med samme navn skrevet av Candace Bushnell (49), som selv jobbet som spaltist i avisen the New York Observer.

Bushnell har selv uttalt i flere intervjuer at Carrie Bradshaw er hennes alter ego, og deler også initialer med henne.

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Planlegger ny film