Sier nei til nakenscener

Rachel Bilson vil gjøre suksess uten å kaste klærne.

TAUS OM HAYDEN: - Hayden er fantastisk, sier Rachel Bilson til Playboy. Men hun nekter å bekrefte eller avkrefte om de er kjærester... Foto: All Over Press
TAUS OM HAYDEN: - Hayden er fantastisk, sier Rachel Bilson til Playboy. Men hun nekter å bekrefte eller avkrefte om de er kjærester... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at tenårings-såpen "The O.C." ble lagt ned i 2006 har det vært stille rundt Rachel Bilson (26) - som nå satser på en filmkarriere.Men de ettertraktede filmrollene har vært vanskelig å få tak i for Rachel Bilson Bilson - som i flere måneder har vært koblet til Star Wars-stjernen Hayden Christensen (26) - sier i et intervju med Playboy at dette kan skyldes at hun sier nei til alle nakenscener på film.- Filmer kan være veldig seksuelle uten å vise ting, sier hun til bladet ifølge People.Bilson har ikke noe i mot å stille opp på sexy fotojobber i herreblader - som hun blant annet nylig gjorde for magasinet GQ.Men i hennes nyeste film "The Last Kiss" truet hun med å forlate filmen, hvis ikke regissøren strøk naken-scenene hennes.- De prøver å vise nakenhet der de kan, men jeg er ganske bestemt og tror at det kan unngås, sier hun til Playboy.Og Bilson er ikke den eneste av Hollywoods skuespillere, som sier nei til nakenhet på film. Tidligere har popsangerinnen Shakira takket nei til filmroller fordi hun ikke ville gjøre sine orelfdre flaue med nakenscener."Fight Club"-stjernen Brad Pitt har også lagt ned personlig veto mot nakenroller, av hensyn til sine barn.I tillegg til flaue slektninger kan filmstjernenes naken-nei også skyldes en frukt for at filmscenene kan bli misbrukt på internett - slik flere norske skuespillere inkludert  Maria Bonnevie, opplevde i fjor.Rachel Bilson tror imidlertid at beslutningen om å beholde klærne på ikke vil hindre henne å bli en av de store skuespillerne.- Rollene jeg vil ha går som regel til Kirsten Dunst, Keira Knightley, Scarlett Johansson, Natalie Portman eller Kate Bosworth, selv om jeg ser yngre eller eldre ut enn flere av dem. Jeg skjønner at de var engang der hvor jeg er nå, og målet mitt er å komme dit. Forhåpentligvis kommer jeg dit, men man vet aldri, sier hun ifølge People.LES OGSÅ: "O.C:"-Mischas reklamebommert!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer