Sier nei til nakenbilder

Vi Menn-Marielle nekter å følge i Trianas fotspor.

TRAVEL SOMMER: Marielle Mathiassen skal bruke sommeren på blant annet å få laget promobilder hun håper vil skaffe henne mer suksess i utlandet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TRAVEL SOMMER: Marielle Mathiassen skal bruke sommeren på blant annet å få laget promobilder hun håper vil skaffe henne mer suksess i utlandet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter at hun slo igjennom i 2007 i Basshunter-videoen "Now You're Gone", har karrieren gått rett til værs for glamourmodellen Marielle Mathiassen (20).

Men da hun nylig fikk tilbud fra det danske nettstedet hotjug.dk om å følge i modell-kollega Triana Iglesias' fotspor, takket Marielle - som også har blitt kåret til "Vi Menn-piken 2007" - nei.

Triana Iglesias fikk mye oppmerksomhet i Danmark da hun i januar kastet klærne for betalingsnettstedet.

Prinsipp
"Nordmennene har gitt oss myseost, masse av olje, Bjergkjøping Grand Prix - og nå den spansk-lydende skjønnheten Triana Iglesias", skrev avisen Ekstra Bladet om den tidligere "Midt i Smørøyet"-programlederen.

Marielle vil ikke kritisere  sin mørkhårete glamour-kollega, men hevder det aldri var aktuelt å takke ja for hennes del.

- De ville ha meg til å stille toppløs, og filme meg, og det var ikke jeg interessert i. Jeg har som prinsipp at jeg kan vise meg toppløs uten at noe synes, for eksempel ved å holde hendene foran brystene. Men filming sier jeg uansett nei til, sier hun til Seher.no.

Sjokkert av The Sun
Fredrikstad-jenta hevder toppløsbildene som ble trykket i den engelske tabloidavisa The Sun i kjølvannet av Basshunter-suksessen aldri var ment for offentligheten.

- Det var ment som testbilder, men så har fotografen solgt dem siden. Jeg ble veldig sjokkert, sier Marielle.

Hun frykter imidlertid ikke at hun skal bli arbeidsledig i sommer, selv om hun foreløpig har takket nei til det danske nettstedet.

I tillegg til at hun snart er aktuell som deltaker i høstens utgave av "Robinson-ekspedisjonen" på TV3, skal hun blant annet bruke sommeren på foto-shooter. Håpet er at de nye bildene skal få henne til å slå igjennom i utlandet.

Ikke mer Basshunter
Den store arbeidsmengden er også en av grunnene til at hun takket nei til å bli med i en ny "Basshunter"-video.

- Det var kjempegøy å være med i den første Basshunter-videoen, men denne gangen hadde jeg så mange andre prosjekter på gang. I tillegg tilbød de veldig dårlig betaling, sier Marielle til Seher.no.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at både musikkvideoen og Robinson-erfaringen har gitt henne lyst til å jobbe mer med TV.

- Det er kjempegøy, og noe jeg har lyst til å jobbe videre med. På video får man vist mange flere sider av seg selv enn på et bilde, sier hun.

LES OGSÅ: Fronter Pepsi i ny reklame