TAKKET JA TIL VENNINNEN: Anne Krigsvoll sier nei til å gjenta suksessrollen som politikvinnen Laila Hovland i NRK-serien «Lilyhammer». I steden drar hun på turné med Riksteatret, som Ellen Horn er sjef for. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
TAKKET JA TIL VENNINNEN: Anne Krigsvoll sier nei til å gjenta suksessrollen som politikvinnen Laila Hovland i NRK-serien «Lilyhammer». I steden drar hun på turné med Riksteatret, som Ellen Horn er sjef for. Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

Sier nei til «Lilyhammer» - ja til Riksteatret

- Jeg kunne ikke gå tilbake på min lovnad, så dermed blir jeg ikke med i den nye sesongen, sier Anne Krigsvoll.

SEOGHØR.NO: Den meritterte skuespilleren Anne Krigsvoll skal til våren for første gang på turné med Riksteatret når hun skal spille i oppsetningen ”Søstra mi” – et stykke om å vokse opp i dagens Norge.

Riksteater-sjef Ellen Horn (61) er svært glad for å få med seg sin gamle kollega fra Nationaltheatret.
- Vi begynte samtidig på Nationaltheatret i 1982 og har spilt sammen flere ganger. Nå er vi utrolig fornøyd med å få Anne med på turné med Riksteatret, sier Ellen.

Etter at hun hadde takket ja til Riksteatret, fikk Anne tilbudet om å være med i innspillingen av ”Lillyhammer” sesong 2. I TV-serien spilte hun politikvinnen Laila Hovland.

- Jeg kunne ikke gå tilbake på min lovnad, så dermed blir jeg ikke med i den nye sesongen, sier Anne.

- Det er jo synd at du ikke kan være med, for du skapte en strålende karakter i serien. Samtidig er jo vi veldig glad for at du blir med oss, sier Ellen Horn til sin gamle venninne.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Sopranos»stjernen kysset «Seinfeld»-Elaine