Sier nei til kjendisreality

- Hvorfor skal man på død og liv se fire stjerner lage mat?

SIER NEI: Bye og Rønning er blant stjernene som ofte takker nei til å være med på kjendisreality.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
SIER NEI: Bye og Rønning er blant stjernene som ofte takker nei til å være med på kjendisreality. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Reality-tv har formerlig eksplodert i Norge de siste årene, og et av de mest populære konseptene på skjermen er da såkalt «kjendisreality».

I høst kan man blant annet se kjendiser kjempe mot hverandre i «Camp Senkveld», spise god mat og drikke vin i «4-stjerners reise», kjempe mot Aamodt og Kjus i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?», samt svinge seg på parketten i«Skal vi danse».

Tidligere har vi også sett norske stjernenavn i konsepter som «Celebert Selskap», kjendisutgaven av «71 grader nord»,  «4-stjerners middag», «Isdans», samt «Zebra Grand Prix».

Det er imidlertid ikke alle som har kastet seg på realitybølgen, og det hender titt og stadig at kjendiser takker nei til å delta i tv-programmer.

Blant disse er da komiduoen Bye og Rønning, som nå er aktuelle med forestillingen «Bye og Rønning - redder verden!» på Latter.

Ifølge Anders (28)  og Jon Niklas (31) har de nemlig ikke hatt «behov» for akkurat den typen eksponering enda, selv om de innrømmer at også de liker «å bli sett».

- Det er jo sånt konstant hunger etter å se og bli sett, og der er ikke vi noe unntak selvfølgelig. Men det er litt det det nye showet vårt handler om, altså selvironien rundt det der. Og så dreier det seg litt om hvorfor man på død og liv skal synes det er kjempeinteressant å se fire stjerner lage mat,  fire stjerner på reise, eller kjendiser gjøre ting de ikke kan, sier Jon Niklas Rønning.

Anders Bye nikker:

- Det skal sies at vi har sagt nei til både «4-stjerners middag», «Celebert selskap» og nå sist «4- stjerners reise». Selv om vi synes det var veldig gøy at TVNorge ringte og sa at vi måtte være med på tur fordi de hadde fått med Per Heimly. Men vi er faktisk ganske steile noen ganger på å si nei, selv om også vi stiller opp på altfor mye da.

Ifølge Bye har han også fått forespørsel om å være med i «Skal vi danse» på TV 2, men danseferdighetene, eller mangel på dem, gjorde at han takket nei.

- Jeg ble faktisk spurt første sesongen, for da hadde jeg akkurat gjort noe på TV 2. Og du vet at så fort man har stukket hodet inn i TV 2, så vil de gjerne ha mer. Jeg sa nei da og, men det var rett og slett bare fordi jeg er for dårlig til å danse, ler han, og innrømmer samtidig at det er mangel på tid som ofte gjør at de må si nei:

- Vi holder igjen det kortet der. Foreløpig har vi rett og slett ikke hatt noe behov. Det er mest det, men så er det også at vi ikke har tid. Vi holder på med forestilligen nå, og det hadde jo blitt for dumt å droppe forestillingen til fordel for å drive og danse og holde på med ting man ikke kan.

Helt ute av tv-rampelyset er de to imidlertid ikke. Neste uke skal nemlig Anders på «Happy Day»-innspilling med kjendisstylist Jan Thomas.

Og komistjernen innrømmer at han er litt smånervøs i forkant av makeoveren.

- Det er jo åpenbart da, så mye som jeg har tullet med Jan Thomas. Men nå som jeg har harselert så mye med han, så kan han gjøre hva som helst med meg egentlig. Jeg stoler på hans kompetanse. Det er mulig han ikke er helt ærlig med hva som kler meg da men, sier Bye.

«Bye og Rønning - redder verden!» vises på Latter fra fredag 17. september! Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Ingen er skånet en god parodi