Sier nei til flere barn

- Nå holder det i massevis, sier den norske komikeren Pernillle Sørensen.

SIER NEI TIL FLERE BARN: Etter å ha født to barn, sier Pernille Sørensen til VG at hun ikke har planer om flere barn. Foto: Seher.no
SIER NEI TIL FLERE BARN: Etter å ha født to barn, sier Pernille Sørensen til VG at hun ikke har planer om flere barn. Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske komikerparet Pernille Sørensen (34) og Dafinn Lyngbø (49) fikk for ti måneder siden sitt andre barn sammen, da sønnen Lasse kom til verden.

Fra før har paret sønnen Ludvik (4).

Nå har imidlertid Sørensen bestemt seg for å ikke å få flere barn, ifølge VG.

- Nei, nå holder det i massevis, sier hun i et intervju med avisa.

Siden 2010 har Sørensen hatt stor suksess med sitt show «Flink Pike» som har blitt sett av 56 000 nordmenn.

Til høsten tar hun pause når ektemannen - som tidligere har avslørt overfor Seoghør.no at han vekkes klokken fem hver morgen av sin yngste sønn -  har premiere på sitt nye show «Stereo».

Sørensen drømmer nå om å skrive et filmmanus.

- Det måtte blitt tant og fjas - en norsk komedie. Det vil jeg gjerne se tilbake til når jeg sitter på gamlehjemmet, sier hun til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg slenger ut puppen hvor som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer