«Torpet»-Vilde:

- Sier jeg er psykopat

Ville anklager mot «Torpet»-Vilde.

FÅR HAT: Vilde Humstad Aasmo får ikke bare gode tilbakemeldinger. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
FÅR HAT: Vilde Humstad Aasmo får ikke bare gode tilbakemeldinger. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert

24 år gamle Vilde Humstad Aasmo har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i andre runde av «Torpet».

Hun har tidligere innrømmet at hun har fått flere henvendelser fra seere, ofte av det motsatte kjønn.

- Det er en del av det. Det er folk som sender melding og spør om å treffes og mye sånne greier, flirte hun da.

Det er imidlertid ikke all oppmerksomhet som følger med realitydeltakelsen som er like positiv, og det har 24-åringen fått erfare.

NYTT: For første gang i programmets historie blir «Farmen»-utfordrerne sendt til Torpet. Her er de. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Spiller videre på ett klipp

Til Se og Hør kan nemlig Aasmo fortelle at det skrives litt av hvert om henne, og blant annet på den sosiale medier-plattformen Jodel får hun mange stygge antakelser rettet sin vei.

- Jeg får høre at folk skriver på Jodel at jeg ikke har noen empati. Det er visst mange som har fått det inntrykket der, sier hun

Det er særlig en ting seerne har bitt seg merke i, som ser ut til å ha spilt opp ryktene. Aasmo forklarer at hun nemlig kan by på lite et smil når hun føler på ubehag.

- Fordi situasjonen er ubehagelig og jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, så smiler jeg litt, forklarer realitydeltakeren og fortsetter:

- Jeg ser at det er veldig mange som sier at jeg er psykopat.

- Tok det tungt

Selv syntes hun først det var tungt å få disse ryktene rettet sin vei, men kan fortelle at hun tar lettere på det nå.

ROMANSE: Det har gått romanserykter rundt flere av «Farmen»-deltakerne. Dette svarer Hanne Mathea Friis når hun blir konfrontert. Video: TV 2/«Farmen» Vis mer

- Nå tenker jeg at de som kaller meg psykopat må jo skjønne litt mer, at ting er klippet litt imot meg. De har funnet et lite klipp der jeg presterer å ha et lite smil - og det bruker de for alt det er verdt, sier hun.

24-åringen følger opp med at de som kjenner henne, i tillegg til de som har forståelse for at ikke alt er som det ser ut på TV, kan forstå hvorfor hun reagerer sånn som de gjør.

- Folk får bare tenke det de tenker. Jeg tok det tungt den første dagen, men nå driter jeg i det, sier hun og legger til at hun er forberedt på at det kan bli verre.

- Jeg føler egentlig at jeg er morsom som person, og at jeg er positiv og vil gjøre mye. Jeg er empatisk og bryr meg om andre. Men jeg klarte ikke være sånn på «Torpet».

Aasmo understreker at det ikke er en overflod av folk som kaller henne «psykopat» og at hun også mottar mange fine tilbakemeldinger.

LES OGSÅ: Vraker de gamle vennene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer