Sier ja til Game of Thrones-stjernens trekant-ønske

Filmstjernen Channing Tatum og kona fikk hakeslepp av Emilia Clarkes frekke forslag. Men det varte ikke lenge.

FULL TENNING: Emilia Clarke synes ekteparet Channing og Jenna Tatum er så hotte at hun ville gått til sengs med dem. Og Channing synes forslaget er fristende. Foto: SipaUSA
FULL TENNING: Emilia Clarke synes ekteparet Channing og Jenna Tatum er så hotte at hun ville gått til sengs med dem. Og Channing synes forslaget er fristende. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned avslørte «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (28) at hun hadde kommet med et frekt forslag til Hollywood-paret Channing Tatum (35) og kona Jenna (34) under årets Golden Globe awards.

- Channing og hans vakre kone kom bort til meg på etterfesten og sa: «Vi kaller hverandre «månen i livet mitt»og «du er sola og stjernene mine» og alt det der», fortalte Clarke til Haaper's Bazaar.

- Jeg ble helt sånn: «Jeg klarer ikke holde meg. Kan vi gjøre noe seksuelt sammen? Dere er begge så vakre. Kanskje bare en klem?».

Saken fortsetter under bildet.

BETATT AV EKTEPARET TATUM: Emilia Clarke spiller Daenerys Targaryen i den populære TV-serien Game of Thrones. Foto: NTB Scanpix
BETATT AV EKTEPARET TATUM: Emilia Clarke spiller Daenerys Targaryen i den populære TV-serien Game of Thrones. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ville gjort hva som helst

Tirsdag var Tatum gjest i radioprogrammet til Howard Stern, og her innrømmet kjekkasen - som blant annet er kjent fra strippefilmen «*Magic Mike» - at en trekant med skuespillerkollegaen absolutt var svært fristende.

- Jeg så på min kone for å se hennes reaksjon, mens jeg tenkte: «Skjer dette? Jeg tror kanskje det skjer.» Jenna er en proff, og svarte: «Absolutt, la oss gjøre det!» Og så skjer det aldri, sa han med et smil.

«Magic Mike»-stjernen tror ikke mange gutter ville takket nei til en slik invitasjon, og spøkte med at han er villig til å gå langt for å få Clarke til å følge opp forslaget sitt.

- Hvilken mann ville ikke vært med på det? Jeg ville tatt på meg en liten truse og noen sverd (som en røff og klar «Game of Thrones»-karakter) eller hva som helst for å få det til å skje. Hør her, jeg ville fanget en drage. Hva som helst for å få det til å skje, røpet han til lytterne, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Det er flaks at jeg ikke gjorde noen gravide