Sier ja hos Clooney

Endelig begynner Tom og Katies bryllupsplaner å ta form.

GJESTFRI: Clooney åpner dørene til luksuspalasset. Foto: All Over Press
GJESTFRI: Clooney åpner dørene til luksuspalasset. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Mye har tydet på at det vil gå mot en langvarig forlovelse for skuespillerparet Tom Cruise (44) og Katie Holmes (27).Etter å ha blitt foreldre til Suri i april har bryllupsforberedelsene kommet i andre rekke, men nå ser det endelig ut til at planleggingen av seremonien har startet!


Ifølge britiske medier planlegger paret å gifte seg i George Clooneys luksusvilla ved Comosjøen i Italia neste måned. Men paret kommer ikke til å gå for et scientologi-bryllup slik Tom opprinnelig ønsket. Derimot vil paret trolig bli viet borgerlig av den lokale ordføreren i Villa Oleandra i Laglio.


SE HER: Men Tom må nok kjøpe ny smoking


- Bryllupet er planlagt til midten av november. Kate har sett på flere hoteller, men valgte til slutt Georges villa.


Og Toms adoptivbarn Isabella (13) og Connor (11) setter trolig pris på farens bryllupsplaner. Barna synes nemlig at Tom har drøyet altfor lenge med å gifte seg på nytt og ringte sin mor Nicole Kidman for å få fart på sakene.


- Nicole passer vanligvis sine egne saker, men denne gangen gjorde hun et unntak. Hun oppfordret Katie til å gifte seg med Tom, sier en kilde til bladet Grazia.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer