Sier ikke nei takk til groupies

Det ligger i stillingsinstruksen til popartistene å betjene, mener Hurra Torpedo.

INSTRUMENTHJELP: Ingeniører fra Hafslund hjelper Hurra Torpedo-gutta med å få ferdig den nye elekriske instrumentparken til Øyafestivalen. Foto: Fra videoen
INSTRUMENTHJELP: Ingeniører fra Hafslund hjelper Hurra Torpedo-gutta med å få ferdig den nye elekriske instrumentparken til Øyafestivalen. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se femte episode av «Hurra Torpedo gjør seg klar for Øya-festivalen» nederst i saken!

SEHER.NO:
Hvitevare-rockerne i Hurra Torepdo er klare før Øya - med nye instrumenter.

Seher.no følger Kristopher Schau (40), Egil Hegerberg (41) og Aslag Guttormsgaard (42) over sju episoder frem mot de står på scenen lørdag 13. august.

Se første episode her!

Se andre episode
her!

Se tredje episode her!

Se fjerde episode her!

Hvitevarerockens ubestridte konger Hurra Torpedo gjør seg i disse dager klare for Øyafestivalen og det som skal bli bandets største konsert noensinne.

Egil Hegerberg og resten av gutta gleder seg veldig til å møte sitt publikum igjen. Kanskje ikke så rart, med tanke på hva som ligger i stillingsinstruksen til en popartist i hvitevarerockens verden.

- Som popartist lager man en slags kontrakt med sitt publikum. En av de kontraktene går ut på at når det kommer veldig, veldig, veldig vakre kvinner etter konserten og byr seg frem, så skal vi betjene. Det ligger litt i stillingsinstruksen, sier Egil Hegerberg.

Det elektriske nye sceneshowet til Hurra Torpedo, kan du opplevene i dagene mellom 9.- og 13. august. Hvitevaregjengen spiller på hovedscenen lørdag. I tillegg til Hurra Torpedo kommer artister som Kanye West, Pulp, Kaizers Orchestra, Lykke Li og The Jayhawks til årets utgave av Øya.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Schau spiste sin egen forhud

Se femte episode av «Hurra Torpedo gjør seg klar for Øya-festivalen» her:[obj:media:9814]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer