Kanye West og Kim Kardashian:

Sier han vil skille seg

Kanye West går hardt ut i nok en eksplosiv Twitter-tirade.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har Kanye West (43) fått enorme mengder oppmerksomhet, mye på grunn av eksplosive tirader på Twitter og et valgkampmøte han hadde i Sør-Carolina søndag. Under møtet hadde han på seg skuddsikker vest, og var blant annet åpen om at han var abortmotstander - mens tårene trillet.

«Jeg drepte nesten datteren mi», sa han fra scenen, i forbindelse med at abort ble vurdert under kona Kim Kardashians første svangerskap. Det var bare én av uttalelsene mediene plukket opp i ettertid. West har også supplert med en rekke absurde meldinger på Twitter, som blir skrevet og slettet kort tid etterpå.

KANYE WEST: En kjent talkshowvert så helt annerledes ut etter at Kanye West kledde ham opp i sitt eget merke, YEEZY. Video: Netflix. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Nå har West gjort det igjen. I flere nye meldinger kommer han med sjokkerende påstander, blant annet om at han angivelig skal ha hatt lyst til å skille seg fra Kardashian i en lengre periode.

- Gikk over streken

«Jeg har prøvd å skille meg siden Kim møtte Meek (Mill, rapper, journ.anm) på Waldorf-hotellet i forbindelse med 'fengselsreformen», skriver han i en melding.

FORVIRRER: Kanye Wests nyeste Twitter-tirade vekker oppsikt. Foto: Skjermdump
FORVIRRER: Kanye Wests nyeste Twitter-tirade vekker oppsikt. Foto: Skjermdump Vis mer

I samme melding omtaler han også svigermoren sin, Kris Jenner, som «Kris Jong-Un».

«Kris og Kim kom med en uttalelse uten at jeg godkjente det. Det er ikke noe en kone burde gjøre», skriver han, før han legger til «hvit makt» - uten at det har noen tydelig sammenheng.

HARDT UT: Kanye West kaller svigermora Kris Jenner (t.h) for «Kris Jong-Un». Han mener altså at hun minner om Nord-Koreas diktator Kim Jong-un. Her er West fotografert med kona og svigermora i Paris i 2015. Foto: NTB Scanpix
HARDT UT: Kanye West kaller svigermora Kris Jenner (t.h) for «Kris Jong-Un». Han mener altså at hun minner om Nord-Koreas diktator Kim Jong-un. Her er West fotografert med kona og svigermora i Paris i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rapperen Meek Mill og Kim Kardashian har hatt kontakt i forbindelse med kampen for en fengselsreform. I august i fjor hyllet Mill Kardashian, for arbeidet hun la ned for å få kvinner som har fått urettferdig lange straffer ut av fengsel. West hevder altså at de to også skal ha møtt hverandre i forbindelse med dette, på et Waldorf-hotell.

Nyhetsbyrået Reuters har blant andre omtalt saken.

Videre skriver han:

«Meek er mannen min og var respektfull. Han er min kompis. Men Kim gikk over streken», skriver han, før han skriver usammenhengende om Michael Jackson og Jesus.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Superpar

Meldingene ble lagt ut onsdag morgen norsk tid, men ble raskt slettet. Han signerte også en melding med «den fremtidige presidenten», som muligens betyr at han fortsatt ikke har gitt opp kampen om å stille som kandidat.

Kanye West og Kim Kardashian giftet seg i 2014, og har i løpet av ekteskapet fått fire barn. De er et av verdens mest offentlige par, og skaper kaos hvor enn de går. Hun som en av verdens best betalte realitystjerner, og han som en av verdens mest anerkjente rappere. Som duo har de blitt et superpar.

Selv om de begge har priset hverandre i intervjuer og offentlig tidligere, er det blitt hevdet fra ubekreftet hold flere flere ganger at det har vært trøbbel i paradis en stund.

Kim Kardashian West har foreløpig ikke kommentert saken. Tirsdag ble det derimot hevdet i amerikansk presse, fra kilder med tilknytning til situasjonen, at hun skal være svært bekymret for ektemannen.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Tidligere denne uken kunne West for øvrig melde at kona skal ha forsøkt å få en lege til å se til ham.

«Kim prøvde å fly til Wyoming med en lege for å sperre meg inne, som i filmen 'Get Out', fordi jeg gråt om å ha reddet livet til dattera mi», skrev han på Twitter.

Dropper medisiner

«Grammy»-vinneren har tidligere avslørt at han har diagnosen bipolar lidelse. Det gjorde han i forbindelse med lanseringen av albumet «Ye» under et intervju.

- Det var først da jeg var 39 år at jeg fikk diagnosen, men det er som jeg sier på albumet: Det er ikke noe handikap, det er superkrefter.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjerna har lenge vært vant til ektemannens sprell og påfunn.

I et intervju med Vogue i fjor, åpnet hun seg om hvordan hun håndterer ektemannens mentale helse.

- Det er helt klart en emosjonell prosess. Akkurat nå er alt fint. Men vi vet definitivt når «hendelser» kommer, og vi vet hvordan vi skal håndtere det, sa hun, og fortsatte:

- Å gå på medisiner er egentlig ikke noen mulighet for ham, fordi det endrer den han er. Om han reiser mye blir han verre, så han reiser ikke like mye som før. Men jeg kan faktisk ikke prate for ham, for jeg er ikke i hjernen hans, sa hun til magasinet.

LES OGSÅ: - Veldig bekymret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer