REHAB: Mischa har gått i de samme fellene som så mange andre barnestjerner har gjort før henne. Nå er festen over. Foto: All Over Press
REHAB: Mischa har gått i de samme fellene som så mange andre barnestjerner har gjort før henne. Nå er festen over. Foto: All Over PressVis mer

Sier ha det til festlivet

Mischa Barton er lei av bråk og mas.

SEHER.NO: Bråk, sladder og rykter skal være grunnen til at skuespiller Mischa Barton (21) har bestemt seg for å takke for seg når det kommer til festlivet.


- Jeg er ikke den mediepersonen de skriver om. Det er ofte jeg undrer "Hvem er den jenta?" Jeg er en stille og rolig person!


- Media har skapt et falskt "ungt Hollywood" der alle omgås og kjenner hverandre. Det kunne ikke vært mer usant. Jeg kjenner meg veldig annerledes enn de andre jentene, sier hun selv ifølge Aftonbladet.


Men helt uskyldig er ikke Mischa, som tidligere har gått i trusefella. Hun har de siste årene blitt avbildet svært beruset hengende rundt på nattklubber sammen med venninnene Paris Hilton (26) og Lindsay Lohan (21).


Det gikk så langt at hun en gang ble sendt til sykehuset etter å ha tatt en livsfarlig blanding bestående av alkohol og medisiner.


Selv sier "The O.C."-stjernen at hun er lei av alle ryktene og påstår hardnakket at hun er en meget privat person.


- Da jeg kom til Hollywood visste jeg ingenting om bransjen, og man får ingen gode venner med en gang. Man gjør feil i den alderen og det tok litt tid før jeg fant de vennene som gjorde at jeg følte meg bra.


- Jeg er en privat person og du kommer aldri til å se meg med mer enn fire-fem gode venner rundt meg, sier hun.


LES OGSÅ: Partyjentas nye liv