Sienna vil være singel

Sienna Miller var involvert i tidenes firkantdrama. Nå snakker hun varmt om livet som singel.

STORT SMIL: Akkurat nå for tiden foretrekker Sienna venninner fremfor gutter. Så får vi se hvor lenge det varer. Foto: All Over Press
STORT SMIL: Akkurat nå for tiden foretrekker Sienna venninner fremfor gutter. Så får vi se hvor lenge det varer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av menn!


Sexy Sienna Miller (24) gikk ut av 2005 som en av fire tapere i tidenes utroskapssak. Hennes kjæreste, Jude Law hadde forført barnepiken. I barnas påsyn... Selv hadde hun krøpet til køys med Judes kamerat, Daniel Craig. Han er utpekt som den nye James Bond.


Etter en rekke forsøk på forsoning gikk Jude og Sienna hver sin vei i januar. På valentinsdagen 14. februar lettet Sienna på sløret om sitt kjærlighetsliv:


- Mitt råd til kvinner er å holde seg single. Hygg dere med venninner i stedet. Jeg har ikke kjæreste for tiden, og har slett ingen planer for valentinsdagen, sier Sienna. Som dro på bowling med en jentegjeng.


Engelske Sienna er kinoaktuell med Casanova - hvor hun spiller mot Heath Ledger og Jeremy Irons. Casanova hadde Norgespremiere 10. februar.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer