Sienna vil bli mor

Sienna Miller har et nytt mål for øye.

FORELSKET: Det kostet Sienna Miller dyrt å falle for storsjarmør Jude Law. Foto: AP
FORELSKET: Det kostet Sienna Miller dyrt å falle for storsjarmør Jude Law. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Casanova"-stjernen er både moteikon og skuespiller –men vil aller helst bli kalt mamma, forteller hun til Life Magazine.

 

- Jeg kan nesten ikke vente. Vi lever i en verden der du blir oppfordret til at alt skal dreie om deg selv – men så plutselig gjør det ikke det lenger. Jeg vet at jeg vil ha det sånn. Jeg har altfor mye kjærlighet i meg. Dersom jeg får et barn vil livet plutselig få ny mening.

 

25 år gamle Sienna gjør for tiden suksess som Andy Warhols muse Edie Sedgwick i filmen "Factory Girl".

LESBISK LYKKE: "Terminator"-Loken vil ha donorbaby!

 

Men blondinen har blitt enda mer kjent for sitt turbulente forhold til "The Aviator"-skuespilleren Jude Law (34). I 2005 lagde han skandale da han var utro med parets barnevakt.

PÅ FLØRTER'N: Sienna kysset ape!

- Det som gjør meg trist, er at jeg mistet min uskyld gjennom det som skjedde. Jeg var blindet av min egen romantiske forestilling. Jeg er redd for at jeg aldri skal kun åpne meg opp, og elske på den måten igjen. Men jeg føler at jeg er sterk. Jeg har blitt voksen, sier Miller til bladet

 
Vakre Miller har blitt koblet til kjente menn som James Bond-skuespiller Daniel Craig og senest rapperen P Diddy, men om det er noen av disse hun ser for seg som far til sine barn, vil hun ikke røpe.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer