Sienna snakker sex

"Factory Girl"-aktuelle Sienna Miller avslører hvordan hun mistet uskylden.

ÅPEN: Sienna Miller prater gledelig om sex. Visste du at hun mistet uskylden som 16-åring - og at det var på hennes eget pikerom? Foto: All Over Press
ÅPEN: Sienna Miller prater gledelig om sex. Visste du at hun mistet uskylden som 16-åring - og at det var på hennes eget pikerom? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Først fikk hun alkohol inn med morsmelka , nå takker Sienna Miller også sin mor for at hennes sexscener på film er så troverdige.

Sienna fikk nylig flere til å lure på om sex-scenene hun har sammen med Hayden Christensen i filmen Factory Girl  var ekte, og nå forteller 25-åringen at hun debuterte med morens velsignelse.

Miller- som tidligere har vært sammen med skuespiller Jude Law - avslører hun at hun hadde sex første gang som 16-åring, og at det var på pikerommet.

Hvorfor? Fordi hennes mor ønsket at datteren skulle finne ut av dette med sex innendørs!

- Jeg fikk min første seriøse kjæreste da jeg var 16, og mamma ordnet det slik at jeg tok han med meg hjem, forteller Sienna.

LES OGSÅ: Bruce trener for nakne sexscener!

- Hun ville ikke at jeg skulle ha sex utendørs, så hun fortalte meg rett og slett at hun foretrakk at jeg gjorde det hjemme hvis jeg først skulle gjøre det ...Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer