LETTKLEDD FORHOLD: Sienna og Balthazar Getty har skapt skandale i sommer.  Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD FORHOLD: Sienna og Balthazar Getty har skapt skandale i sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

Sienna skylder på pressen

- De gir et feilaktig bilde av meg, sier filmskjønnheten.

SEHER.NO: Smellvakre Sienna Miller (26) har ikke hatt det helt enkelt etter at det tidligere i sommer ble kjent at hun har et forhold til den "gifte" "Brothers & Sisters"-stjernen Balthazar Getty (33).

Og ting ble ikke særlig bedre da paparazzifotografer fikk tatt flere dampende hete bilder av paret på ferie, noe som skal ha ført til at Gettys kone søkte om skilsmisse.

Alt i alt har den siste tidens saker om filmskjønnheten ført til at offentligheten sitter igjen med et heller uheldig bilde av henne. 

Og ifølge skuespillerinnen selv, er det nettopp media som skal ha skylden for at hun oppfattes slik hun gjør, skriver Showbizspy.com.  

Sienna mener nemlig at pressen viser et totalt feilaktig bilde av hennes liv og kjærlighetsforhold.

- Media er en større skapning enn jeg noensinne vil kunne bli. Det blir en form for såpeopera, og jeg har spilt en god del episoder. Noen ganger føler du at det er en video. Jeg spiller disse spillene for å gjøre det mer underholdene, som om jeg er Lara Croft eller noe. Så plutselig må jeg gjemme meg bak biler og sånn, sier stjernen.

Ifølge skuespillerinnen, som tidligere har datet både Jude Law og Rhys Ifans, pleier hun å være altfor vennlig mot journalister, og omgås dem ofte privat, noe som gjerne slår tilbake negativt på henne selv.

- Jeg pleier å invitere dem inn til meg på en kopp te, så skriver de om min skitne vask, eller at trusene mine ligger overalt, sier hun, og legger til: 

- Den største og mest feilaktige oppfatningen folk har av meg er at jeg er en "hore". Ifølge pressen har jeg jo ligget med halve Hollywood. Hvis man treffer noen og sier "hei, hvordan går det?", så er du gravid med hans barn neste dag, sier Sienna oppgitt.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no
LES OGSÅ: - Sienna hadde for lite kjønnshår