PREVENSJONSRÅD: Sienna viser engasjert frem en såkalt slikkelapp, som skal føre til sikrere sex for lesbiske. - Nå har jeg bare begynt å bruke det fordi det er så kult, sier Sienna til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
PREVENSJONSRÅD: Sienna viser engasjert frem en såkalt slikkelapp, som skal føre til sikrere sex for lesbiske. - Nå har jeg bare begynt å bruke det fordi det er så kult, sier Sienna til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Sienna har alltid sikker sex

Men Sigrid Bonde Tusvik kunne selv ha trengt noen prevensjonsråd...

Se videointervju med Sienna nederst i saken! 

SEHER.NO: Sigrid Bonde Tusvik (28), alias den sexy og munnrappe Sienna, er frontfigur for Helseutvalget for bedre homohelses nye kampanje for sikrere sex.

18. juni lanseres nettstedet besafebesexy.no, der homofile og lesbiske kan klikke seg inn og gjennomføre en livstilstest, og en såkalt reality-check der brukeren enten blir grønn, gul eller, i verste fall, rød. Testene illustreres med videosnutter av en frittalende Sienna i sexy sykepleier-drakt.

- Da kan du liksom sjekke ut om du er et bra homsemenneske eller bare "shit" jeg må jobbe litt mer med meg selv, sier Sigrid Bonde Tusvik som rollefiguren Sienna til Seher.no.

Sienna sier at hun selv alltid bruker prevensjon, og ender på "high class"-grønn. Sigrid er derimot ikke like påpasselig

- Sigrid er på "hold it"-gul. Hun praktiserer ikke alltid sikker sex. Hun glemmer at det er "high class" å bruke kondom, men det vet jeg, som Sienna, at det er, sier den nybakte online-vertinnen til Seher.no. 

I tillegg til kondomer viser Sienna engasjert frem en såkalt slikkelapp til Seher.no.

- Det er noe nytt som er på markedet som jeg aldri har hørt noe om. Men nå har jeg bare begynt å bruke det fordi det er så kult, sier den blonde baben til Seher.no.

Hør Sienna forklare hvordan man bruker slikkelappen i videoen under:

[obj:media:7863]Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Drakk opp sparepengene på homsebar

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.