Sienna frykter for livet

Sienna Miller er livredd for en gal mann med parykk og stilettheler.

LONDON: Under premieren på Factory Girl den 13. mars, var Sienna ekstra på vakt etter menn i kjoler. Foto: Stella Pictures
LONDON: Under premieren på Factory Girl den 13. mars, var Sienna ekstra på vakt etter menn i kjoler. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO - New York: “Factory Girl” -stjernen Sienna Miller (25), har fått nok av rare fans. Nå har hun ansatt to ekstra livvakter for å beskytte seg mot en innpåsliten transe.

 

Sienna, som innrømmer at hun fikk sprayet bort strekkmerkene under innspillingen av sex-scenene til filmen "Factory Girl", måtte ansette ekstra sikkerhetsfolk før London-premieren, grunnet en rekke merkverdige brev fra en transvestitt.

I følge Daily Star er hun livredd for den kjolebekledde mannen.

 

- Sienna har blitt bombardert av bisarre brev fra en transe. Han skriver at han er besatt av looken hennes - og at han prøver å følge etter henne over alt, sier en kilde til avisa.

 

Stalkeren til Sienna heter Peter og er alltid ikledd parykk, stilettheler, fake-pels og kjoler. Det sies også at Peter er helt besatt av filmen ”Factory Girl” der Sienna spiller Andy Warhols muse Edie Segdwick.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer