BABYLYKKE: Skuespiller Charlotte Frogner er blitt mamma for første gang. Her er hun på «Brand»-premieren på Det Norske teatret i januar 2015, der hun selv også er ansatt. Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Skuespiller Charlotte Frogner er blitt mamma for første gang. Her er hun på «Brand»-premieren på Det Norske teatret i januar 2015, der hun selv også er ansatt. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Side om side»-stjernen Charlotte Frogner er blitt mamma

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en nydelig liten jente, sier skuespilleren til Seoghør.no.

Publisert

SEOGHØR.NO: I november kom nyheten om at skuespiller Charlotte Frogner (34) ventet sitt første barn.

Nå har den lille kommet til verden, bekrefter «Side om side»-skuespilleren til Seoghør.no.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en nydelig liten jente, sier den nybakte ettbarnsmoren via SMS.

Da graviditeten ble offentlig kjent i høst, fortalte Frogner til Dagbladet at hun og samboeren Erlend Nyhammer ventet å bli foreldre våren 2016.

- Jeg har vært gravid en stund, og er om lag halvveis i svangerskapet. Terminen er i mars neste år. Jeg har holdt det skjult, så dette har vel ikke vært så kjent til nå, sa Frogner til avisen i november.

TV-suksess

I NRKs komiserie «Side om side» har Charlotte Frogner spilt rollen som Celine Kopperud, kona til Jon Almaas' (48) rollefigur Christian Kopperud. Samme rolle har hun gestaltet i spin-off-serien «Over hekken».

De siste årene har hun også vært å se i TV 2-seriene «Det tredje øyet» og «Dag», «Død snø»-filmene og fra 2008 til 2010 hadde hun hovedrollen i dramaserien «Hvaler».

Saken fortsetter under bildet.

NRK-SUKSESS: I komiserien «Side om side» spiller Charlotte Frogner og Jon Almaas ektepar (ytterst t.h). De andre parene i nabolaget spilles av henholdsvis Tore Sagen og Pernille Sørensen (t.v), og Marie Blokhus og Vidar Magnussen (midten). Foto:  Pål O. Nissen/ NRK
NRK-SUKSESS: I komiserien «Side om side» spiller Charlotte Frogner og Jon Almaas ektepar (ytterst t.h). De andre parene i nabolaget spilles av henholdsvis Tore Sagen og Pernille Sørensen (t.v), og Marie Blokhus og Vidar Magnussen (midten). Foto: Pål O. Nissen/ NRK Vis mer

I 2015 spilte hun i de to oppsetningene «Sweeney Todd» og «Halve kongeriket» på Det Norske Teatret, der hun er ansatt. I sistnevnte stykke spilte Frogner rollen som kronprinsesse Mette-Marit (42):

- Det mest ubehagelige er at denne karakteren her er jo blåøyd, og da må vi jukse litt, så jeg må bruke linser. Det er litt behagelig for meg som ikke er vant til det, har hun tidligere sagt om rollen til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Har ikke tid til ny baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer