GODT GIFT: Jamie Oliver er i dag verdenskjent kokk og har to jenter med kona Julie - bedre kjent som "Jools". Foto: All Over Press
GODT GIFT: Jamie Oliver er i dag verdenskjent kokk og har to jenter med kona Julie - bedre kjent som "Jools". Foto: All Over PressVis mer

- Si nei til sex, damer!

Kjendiskokken Jamie Olivers har planen klar for å få gutta ut på kjøkkenet.

SEHER.NO: - Menn styres av sex. Så den letteste måten å få en mann til å hjelpe til, er rett og slett å si nei til sex. Og til slutt så gjør han det du ber ham om, sier britiske Jamie Oliver (33) til The Times.

Den engasjerte pop-kokken har i årevis drevet med å oppdra briter til å lage sunnere mat. Nå har han startet en ny programserie der han bor hos alminnelige engelske familier for å lære dem å lage bedre mat. Og han er blitt sjokkert over hvor talentløse mange av mennene var på kjøkkenet.

- Jeg har nå jobbet med voksne menn som aldri har holdt i en stekepanne før, sier kjendiskokken, ifølge den britiske avisa. 

Ifølge ham fører dette til at det blir de hardtarbeidende kvinnene som må fø hele familien, mens mennene sitter og later seg foran en fotballkamp på tv.

Jamie foreslår derfor at kvinnene må ta drastiske midler i bruk for å få mer hjelp på kjøkkenet. Og det sikreste virkemiddelet er ifølge ham sex - eller rettere sagt ingen sex.

Selv trenger han imidlertid ikke frykte boikott, siden kjendiskokken flere ganger har sagt at han elsker å lage mat også når han ikke er på jobb.

Men om han bruker den samme taktikken for å få kona Jools til å ta sin tørn bak grytene i blant, sier imidlertid ikke kjendiskokken noe om...

LES OGSÅ: Kvinner tigger ham om sex