SAMLIVSBRUDD: Tre av de fire jentene i Showgirls har opplevd samlivsbrudd det siste året. Foto: Marcel Lelienhof
SAMLIVSBRUDD: Tre av de fire jentene i Showgirls har opplevd samlivsbrudd det siste året. Foto: Marcel LelienhofVis mer

Showgirls-jentenes forbannelse

Jentene har suksess på scenen, men tre av fire sliter privat.

SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at Øivind Blunck (57) og Guri Schanke (46) skulle skilles etter 25 år sammen.

- Vi bekrefter at vi skal flytte hver for oss for en periode, fortalte paret til Se og Hør.

Men de to er ikke det eneste artistparet som har skilt lag de siste par årene. Hele tre av de fire jnetene i Showgirls har opplevd samlivsbrudd etter at suksessforestillingen hadde premiere i fjor sommer, skriver Se og Hør Weekend.

Marian Aas Hansen (32) var samboer med Kåre Conradi (36) i lang tid. De to forlovet seg i 2005 og planla bryllup i 2006, men høsten 2007 bestemte de seg for å skille lag.

Hilde Lyrån (45) var gift med barndomskjæresten Anders Moland i hele 21 år. Men i fjor sommer bekreftet paret selv at de skulle skilles. De fortalte at de hadde vokst fra hverandre, men at de fortsatt er gode venner.

- Mennesker i underholdningsbransjen er ofte ute og reiser og har ujevn og ugunstig arbeidstid. Dessuten stilles de overfor høye krav til prestasjoner nesten hver eneste dag, har sexolog Esben Esther Pirelli Benestad tidligere uttalt til bladet.

Av de fire Showgirls-jentene er det bare Elisabeth "Bettan" Andreassen (50) som fortsatt er lykkelig gift - noe hun gir ektemannen Tor (55) mye av æren for.

- Uten Tor hadde det vært vanskelig å få hjulene til å gå rundt. Heldigvis er han ikke sjalu. Det hadde aldri gått. Jeg kunne aldri vært gift med en sjalu mann, fortalte Bettan til Se og Hør tidligere i år.

LES OGSÅ: Nei Gud, så patetisk!