- Shortsen kan knapt bli mindre

Kjendiskvinnene velger hot, kort og blått i sommer. Se bildene!

MINIMAL MOTE: Superstjerner som Amanda Seyfried, Kylie Minogue og Miley Cyrus sverger alle til korte olashorts, når de skal kle seg for sommervarmen i år.  Foto: All Over/Stella
MINIMAL MOTE: Superstjerner som Amanda Seyfried, Kylie Minogue og Miley Cyrus sverger alle til korte olashorts, når de skal kle seg for sommervarmen i år. Foto: All Over/Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av kjendiskvinnene og deres favorittplagg nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Sommeren er på vei, og i Hollywood har kjendiskvinnene for lengst begynt å kle seg for varmen.

Og skal vi dømme etter antrekkene stjerner som TV-stjernen Nicole Richie, skuespiller Amanda Seyfried og popstjernen Kylie Minogue har blitt sett i de siste dagene, er det shorts i denimstoff som blir en av sommerens vinnere.

Flere av stjernene har gått for de aller korteste modellene, noe som har sikret dem mye oppmerksomhet på gaten.

Da artisten og TV-stjernen Miley Cyrus lørdag dukket på vei ut fra et treningssenter var shortsen omtrent så kort som det går an å få den.

- Den kan knapt bli mindre. Men siden hun har trent hardt den siste tiden, er nok Miley stolt over beina sine og vil gjerne vise dem frem, skriver avisen i en kommentar.

Artisten Ashley Tisdale, skuespilleren Kate Bosworth og «Harry Potter»-stjernen Emma Watson er andre kvinnelige stjerner som har kastet seg på den nye trenden.

Moteekspert i KK.no, Tone Ra Pedersen, sier til Seoghør.no at olashorts er et plagg som gjør sitt comeback hver sommer - også i Norge.

- Denim kan kombineres med det aller meste – og det må da også være det ultimate festivalplagget.I vår ser vi imidlertid også sprekere dongerishortser – med mønstre og farger - dersom du foretrekker det.


- Du trenger ikke gå for de korteste shortsene, som unge kjendiser som Miley og Emma Watson. Cityshortslengden er nemlig også tilbake denne sesongen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slanket seg for 300 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer