Shoppingturen gikk ikke helt som planlagt for Adele

Kortet ble avvist og hunden kom i krangel.

BLE AVVIST: Da Adele skulle handle på en klesbutikk, opplevde hun at kortet ble avvist. Det fortalte stjerna, som ifølge Time er god for to milliarder kroner, fra scenen i California. Foto: Afp
BLE AVVIST: Da Adele skulle handle på en klesbutikk, opplevde hun at kortet ble avvist. Det fortalte stjerna, som ifølge Time er god for to milliarder kroner, fra scenen i California. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangeren Adele (28) har de siste åra gjort stor suksess med sine følelsesladde ballader om kjærlighet. «Rolling In The Deep» og «Hello»-sangeren har som følge av dette stått på scener verden over, og gjestet blant annet Oslo i starten av mai.

Den britiske sangeren er dessuten kjent for publikumskontakten sin, og kommer ofte med vittige fortellinger fra sitt eget liv på scenen.

Da stjerna spilte i San Jose i California forrige uke, fortalte hun en historie som fanget de britiske tabloidenes oppmerksomhet. For da stjerna hadde besøkt et kjøpesenter i forkant av konserten, gikk ikke ting helt på skinner.

Avvist

Det var britiske Mirror som først omtalte saken. I mai skrev Time Magazine at stjerna er verdt rundt 250 millioner dollar, som i norsk valuta er nærmere to milliarder kroner.

Bankkortet hennes ble likevel avvist da hun skulle handle på H&M, fortalte sangeren til publikum.

- Jeg gikk innom H&M og kortet mitt ble avvist. Herregud, det var ganske flaut. Ingen så at det var meg, men jeg ble helt satt ut, fortalte hun fra scenen.

Ifølge Mirror skal stjerna ha sagt at hun klarte å kjøpe noe hos sminkeforhandleren Sephora, men at kortet altså ble avvist hos den svenske klesgiganten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer