Shoppet undertøy med den 34 år eldre ektemannen

... og med seg på handleturen hadde 17 år gamle Courtney Stodden også med seg mamma.

<strong>UNDERTØYSSHOPPING:</strong> Courtney Stodden tok med ektemannen Doug Hutchison og mamma Krista Keller da hun nylig trengte nytt undertøy fra «Victoria's Secret». Foto: All Over Press
UNDERTØYSSHOPPING: Courtney Stodden tok med ektemannen Doug Hutchison og mamma Krista Keller da hun nylig trengte nytt undertøy fra «Victoria's Secret». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er noe som heter «alder ingen hindring», og i dette tilfellet ser det virkelig ut til å stemme. Tidligere i år giftet «The Green Mile»-stjerne Dough Hutchison (51) seg med 34 år yngre Courtney Stodden.

Paret har måttet tåle mye tyn, både på grunn av den store aldersforskjellen og hennes noe vulgære utseende. Nylig måtte ekteparet forsvare at hun noen gang har gjennomført en brystoperasjon på et amerikansk talkshow.

Furore eller ei - ekteparet ser ut til at de storkoser seg i hverandes selskap, og i helgen tok Stodden med seg ektemannen - og moren - på undertøyshopping hos populære «Victoria's Secret» i California. 

Moren Krista Keller har tidligere avslørt intime detaljer om datterens ekteskap:

- Courtney var jomfru da hun giftet seg med Doug. Hun er en god, kristen jente, fortalte hun, og la til at Hutchison er «den snilleste mannen hun har møtt i sitt liv».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er et dophue, påstår Miley Cyrus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer