Shoppet undertøy i en time

Amber Heard prøvde truser og bh-er og pakket det i gavepapir.

UTHOLDENDE SHOPPER: Amber Heard brukte en hel time på å fylle en liten shoppingbag med gaveinnpakket undertøy. Foto: Stella Pictures
UTHOLDENDE SHOPPER: Amber Heard brukte en hel time på å fylle en liten shoppingbag med gaveinnpakket undertøy. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den amerikanske skuespillerinnen Amber Heard tok seg onsdag uvanlig lang tid til å shoppe undertøy i en butikk i Soho i Manhattan, New York onsdag.

Ifølge nyhets- og bildebyrået Stella gikk den vakre 25-åringen ut og inn av prøverom iført en morgenkåpe i en hel time, før hun kom ut med en liten shoppingbag.

Amber Heard har tidligere sagt om egen seksualitet at hun verken er straight eller lesbisk, men forelsker seg i person heller enn kjønn. Hun har imidlertid ved en anledning også fortalt at hun er lesbisk.

Om hun handlet til seg, eller muligens til sin av-og-på-kjæreste, artisten og fotografen Tasya van Ree (35), vites ikke. Kanskje til begge?

Amber er for tiden aktuell i storfilmen Rum Diary, hvor hun spiller mot Johnny Depp (48).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har Depp begynt å drikke fordi kona er utro?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer