<strong>GIRLS JUST WANNA HAVE FUN:</strong> Kristin Cavallari storkoste seg på handletur med venninene i Beverly Hills fredag, til tross for at drømmebryllupet hennes nylig ble avlyst. Foto: All Over Press
GIRLS JUST WANNA HAVE FUN: Kristin Cavallari storkoste seg på handletur med venninene i Beverly Hills fredag, til tross for at drømmebryllupet hennes nylig ble avlyst. Foto: All Over Press Vis mer

Shopper seg over kjærlighetssorgen

TV-stjernen nekter å deppe selv om drømmebryllupet ble stanset i tolvte time.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Kristin Cavallari (24) - kjent fra TV-seriene «Laguna Beach» og «The Hills» - opplevde i juli en stor personlig nedtur da hennes planlagte bryllup til Chicago Bears-spilleren Jay Cutler ble avlyst ni måneder før vielsen.

Hun ble dumpet og er helt knust. Hun kan ikke tro at dette skjer, sa en kilde nær Kristin til bladet People da nyheten ble kjent i forrige uke.

Men da Kristin fredag viste seg offentlig for første gang etter bruddet, så hun alt annet enn ulykkelig ut.

Sammen med to venninner smilte den blonde skuespilleren om kapp med Beverly Hills-sola, da de dro på handletur i det eksklusive området.

Etter en kjapp lunsj på restauranten The Abbey og besøk i flere skobutikker, var stemningen så god at Cavallari kostet på seg en munter prat med de ventende paparazzifotografene.

Kanskje har den populære TV-stjernen allerede en ny mann i kikkerten?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen etter ti måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer