KONTRIVERSIELL: Anna Anka har gjort seg sterkt bemerket i den Skandinaviske likestillingsdebatten de siste ukene med en rekke kontroversielle sitater om kvinners rolle i hjemmet. Foto: Stella Pictures
KONTRIVERSIELL: Anna Anka har gjort seg sterkt bemerket i den Skandinaviske likestillingsdebatten de siste ukene med en rekke kontroversielle sitater om kvinners rolle i hjemmet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Shopper for minst 70.000 i måneden

Den svenske Hollywoodfruen lever godt på mannens penger.

SEHER.NO: Fra å være en anonym Hollywoodfrue fra Sverige, har livet blitt snudd på hodet for Anna Anka (38), som de siste ukene har vært på alles lepper etter sine mange kontroversielle uttalelser.

Anka - som er gift med den kanadiske smørsangeren Paul Anka (68) - lever godt på mannens penger, og har blant annet en ring til 5,5 millioner kroner og barnevakt til 11.000 kroner i måneden.

Nå avslører Anka til svenske Expressen at hun eier rundt 150 par sko, derav over hundre fra det luksuriøse merket Manolo Blahnik, som ofte koster rundt 20.000 kroner per par.

- Jeg kjøper nye sko hele tiden, for de slites jo så fort og man kan ikke ha gamle sko på seg når man blir fotografert, forteller hun.

38-åringen - som unner seg manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlinger og massasje hver uke - er litt usikker på sitt eget shoppingforbruk, men mener det ligger på rundt 70.000 kroner i måneden.

- Jeg vet ikke, for det er jo ikke jeg som tar hånd om pengene. Men jeg shopper for minst 70 000 i måneden.

Nylig ble det kjent at Annas ektemann, Paul Anka, får 50 prosent av låtskriver-inntektene som Michael Jackson-låten "This is it" tjener, ettersom han var med å skrev låten på 80-tallet, og det betyr at Hollywoodfruen han shoppe enda mer.

- Kjempebra. Da kan jeg shoppe enda mer, utalte hun til Expressen tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Anka slutter som svenske