Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Shiloh trygler om å få være med Brad alene

Skilmissen skal ha rammet datteren Shiloh hardest.

FAMILIE: Brad Pitt sammen med barna Pax, Shiloh og Maddox Jolie-Pitt på premieren for filmen «Unbroken» i 2014. Foto: NTB scanpix
FAMILIE: Brad Pitt sammen med barna Pax, Shiloh og Maddox Jolie-Pitt på premieren for filmen «Unbroken» i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Superstjernene Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) sjokkerte en hel verden da de i september i fjor delte nyheten om at de skulle skilles.

Nylig ble det kjent at duoen angivelig skal ha satt skilsmissen på vent for barnas skyld. Nå avslører kilder at datteren Shiloh (11) er den som skal være hardest rammet av bruddet.

- Shiloh er ikke den samme sprudlende jenta som hun var før bruddet mellom Brad og Angie. Hun forstår ikke hvorfor Brad ikke kan være med på familieturene deres til Disneyland, sier kilden til Radar Online.

i tillegg til Shiloh har paret barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

- Vil tilbringe tid sammen med pappa alene

Ifølge nettstedet er det grunn til å tro at Brad ikke har tilbragt noe tid alene med barna siden hendelsen på privatflyet deres i september 2016, da Brad ble beskyldt for å ha slått sønnen Maddox i alkoholpåvirket tilstand.

Ifølge kilden nettstedet har snakket med skal Shiloh flere ganger ha tryglet mamma Angelina om å få sove hos pappa Brad.

De ukentlige kontrollerte besøkene skal ikke være nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer