Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Shiloh trygler om å få være med Brad alene

Skilmissen skal ha rammet datteren Shiloh hardest.

FAMILIE: Brad Pitt sammen med barna Pax, Shiloh og Maddox Jolie-Pitt på premieren for filmen «Unbroken» i 2014. Foto: NTB scanpix
FAMILIE: Brad Pitt sammen med barna Pax, Shiloh og Maddox Jolie-Pitt på premieren for filmen «Unbroken» i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Superstjernene Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) sjokkerte en hel verden da de i september i fjor delte nyheten om at de skulle skilles.

Nylig ble det kjent at duoen angivelig skal ha satt skilsmissen på vent for barnas skyld. Nå avslører kilder at datteren Shiloh (11) er den som skal være hardest rammet av bruddet.

- Shiloh er ikke den samme sprudlende jenta som hun var før bruddet mellom Brad og Angie. Hun forstår ikke hvorfor Brad ikke kan være med på familieturene deres til Disneyland, sier kilden til Radar Online.

NÆRT BÅND: Brad Pitt og dattera Shiloh har et nært og sterkt bånd. Foto: NTB scanpix
NÆRT BÅND: Brad Pitt og dattera Shiloh har et nært og sterkt bånd. Foto: NTB scanpix Vis mer

i tillegg til Shiloh har paret barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

- Vil tilbringe tid sammen med pappa alene

Ifølge nettstedet er det grunn til å tro at Brad ikke har tilbragt noe tid alene med barna siden hendelsen på privatflyet deres i september 2016, da Brad ble beskyldt for å ha slått sønnen Maddox i alkoholpåvirket tilstand.

Ifølge kilden nettstedet har snakket med skal Shiloh flere ganger ha tryglet mamma Angelina om å få sove hos pappa Brad.

De ukentlige kontrollerte besøkene skal ikke være nok.

- Shi er den som er nærmest Brad. Hun er mest kompleks og sensitiv. Båndet deres er umulig å bryte, men seprasjonen har virkelig påvirket dem begge. Shi savner å høre Brads historier før hun legger seg, og de har hemmelige Skype-samtaler om kvelden.

- Hun har spurt om å få sove hos Brad, men så langt holder Angie seg til den rettsbestemte avgjørelsen om besøksrett, siden hun har full foreldrerett, avslører kilden.

Saken fortsetter under bildet.

SEKS BARN: Angelina og Brad har seks barn sammen. Her var den store familien sammen på flyplassen i Los Angeles, før de skulle reise til Europa i 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SEKS BARN: Angelina og Brad har seks barn sammen. Her var den store familien sammen på flyplassen i Los Angeles, før de skulle reise til Europa i 2015. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Snakket ut for første gang

Siden bruddet ble kjent har paret flere ganger fortalt om de ulike årsakene til skilsmissen, og hvordan det hele har påvirket dem.

I kjølvannet av bruddet dukket det opp stadig flere opplysninger som tydet på at det hele handlet om parets seks barn.

Jolie skal angivelig ha vært misfornøyd med hvordan Pitt oppdro barna deres på, og skuespillerinnen søkte om full omsorgsrett for alle ungene.

Siden den gang har det vært stille rundt Hollywood-kjekkasen, men i mai tok han endelig bladet fra munnen.

I sitt første intervju etter bruddet avslørte Brad Pitt at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi.

Seksbarnsfaren snakket åpent til magasinet om hvor mye han har forandret seg siden Angelina gikk fra ham, og hvor redd han var for at ungene skulle tro på alle ryktene som skapte store overskrifter i media.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Angelina og Brad hadde vært et par siden 2004 da de gikk fra hverandre i fjor høst. Foto: Reuters / NTB Scanpix
BRUDD: Angelina og Brad hadde vært et par siden 2004 da de gikk fra hverandre i fjor høst. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Videre avslørte 53-åringen hvordan han skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god.

Ble etterforsket

I tiden etter bruddet ble det kjent at Pitt var under etterforskning for barnemishandling, noe han tok svært tungt.

Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene, var stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sier han.

Saken ble senere henlagt.

LES OGSÅ: - Slet med sjalusi da Chris spilte mot andre kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer