Shia LaBeouf sjekket inn på rebab etter skandalene

- Han ville ikke, men visste han måtte.

REHAB: Shia LaBeouf med opprevet skjorte hadde en konfrontasjon med en hjemløs mann bare timer før han ble arrestert for noen dager siden.  Foto: All Over Press
REHAB: Shia LaBeouf med opprevet skjorte hadde en konfrontasjon med en hjemløs mann bare timer før han ble arrestert for noen dager siden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For bare dager siden, ble Shia Labeouf (28) lagt i jern og arrestert etter det som ble beskrevet som «svært forstyrrende oppførsel» på utestedet Studio 45.

- Han hadde en så ekstrem oppførsel at det virket som han spilte en rolle. Jeg tror ikke det var dop eller alkohol, det var for drøyt. Hvis vi ikke hadde visst hvem han var, så hadde vi trodd han var en boms, sa en kilde til nettstedet.

Nå har «Fury»-stjernen sjekket inn på rehab, etter å ha blitt sett med en bok for Anonyme Alkoholikere, mandag.

- Han så nervøs ut, som om han ikke likte det, men visste at han måtte, sa en kilde til radaronline.com

ALKOHOLIKER: Shia Labeouf forlater Community Court på Manhatten, etter å ha blitt arrestert natten før.  Foto: Brigitte Stelzer / Splash News/ All Over Press
ALKOHOLIKER: Shia Labeouf forlater Community Court på Manhatten, etter å ha blitt arrestert natten før. Foto: Brigitte Stelzer / Splash News/ All Over Press Vis mer

Sent i juni, meldte politiet at han røyket inne på utestedet han ble arrestert på, og nektet å slutte. 

To vitner fortalte at de så LaBeouf i en opprevet skjorte mens han jaget en mann nedover gaten.

Dette skal ha vært da han var på vei til utestedet. De sa også at skuespilleren så ut som en hjemløs person, skriver TMZ.

Det er heller ikke første gang skuespilleren sjekker inn på rehab. For lenge siden, innrømte han å ha vært med faren på AA-møter, men klarte lenge å holde seg unna selv.

Dessverre varte det ikke lenge før han selv gikk i farens spor. Han ble arrestert i 2007, for det som ble kalt en «svært neddopet tilstand» og igjen for å ha fyllekjørt i 2008.

Samme år fikk han også en chip for å ha vært edru i 60 dager. I 2011 gikk han offentlig ut med problemene sine, og sa rett ut at han var alkoholiker.

Men allerede neste år skrøt han at han tok LSD for en filmrolle.

Også denne uken ble han arrestert i New York etter å ha vært svært beruset på en klubb.

LES OGSÅ: - Jeg tror hun gjennomskuet det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer