ARRESTERT: Shia LaBeouf ble arrestert torsdag kveld. Han er for tiden i gang med å spille inn en krigsfilm med Brad Pitt.  Foto: Stella Pictures
ARRESTERT: Shia LaBeouf ble arrestert torsdag kveld. Han er for tiden i gang med å spille inn en krigsfilm med Brad Pitt. Foto: Stella PicturesVis mer

Shia LaBeouf lagt i jern etter bråk

- Oppførselen hans var ekstrem.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Shia LaBeouf (28) er i full gang med å spille inn krigsfilmen «Fury», sammen med blant annet Brad Pitt. Filmstjernen, som også er å se i Lars von Triers «Nymphomaniac», ble arrestert torsdag kveld.

Etter det som beskrives som «svært forstyrrende oppførsel» på utestedet Studio 54 ble han eskortert ut av klubben med håndjern, melder TMZ.

- Han hadde en så ekstrem oppførsel at det virket som han spilte en rolle. Jeg tror ikke det var dop eller alkohol, det var for drøyt. Hvis vi ikke hadde visst hvem han var, så hadde vi trodd han var en boms, sa en kilde til nettstedet.

Ifølge politiet røyket han også inne på utestedet, og nektet å slutte.  

KRIGSFILM: Snart kan du se Shia sammen med Brad Pitt, i krigsfilmen Fury.  Foto: Stella Pictures
KRIGSFILM: Snart kan du se Shia sammen med Brad Pitt, i krigsfilmen Fury. Foto: Stella Pictures Vis mer

To vitner fortalte at de så LaBeouf i en opprevet skjorte mens han jaget en mann nedover gaten. Dette skal ha vært da han var på vei til utestedet. De sa også at skuespilleren virket som en hjemløs person, skriver TMZ.I mai ble det også klart at Transformers-stjernen har vært involvert i småkriminelle handlinger, sammen med skuespiller Channing Tatum (34). Det var Tatum som avslørte episoden fra 2006, i et intervju med GQ magazine.

Hollywood-stjernene skulle spille mot hverandre i dramaet «A Guide to Recognizing Your Saints». De to skuespillerne kjente ikke hverandre fra før, og filmens regissør Dito Montiel instruerte guttene om å tilbringe tid sammen for å bli bedre kjent før innspillingen.

SKANDALE: Mange trodde ikke oppførselen til Shia var ekte, og at han bare spilte en rolle, da han ble arrestert på utestedet.  Foto: Stella Pictures
SKANDALE: Mange trodde ikke oppførselen til Shia var ekte, og at han bare spilte en rolle, da han ble arrestert på utestedet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette endte opp med en vill bytur.

Samme dag som de møttes, begynte de å drikke og diskutere hva de skulle finne på.

- Jeg tror vi bestemte oss for å prøve å havne i en slosskamp. Vi var unge og dumme og  tenkte at det ville skape et bånd mellom oss fordi vi delte blod. Jeg har aldri sett ham igjen siden, forteller Tatum i et intervju med GQ magazine, ifølge UsWeekly.com.

34-åringen sa videre at han og Shia endte opp med å løpe gatelangs og oppføre seg som småkriminelle.

- Vi kaste søppelsekker rundt i gatene og oppførte oss som idioter. Jeg sparket i stykker et vindu, og da det knuste i tusen biter tenkte jeg jeg bare «Oh, shit». Jeg tror Shia slo til vinduet i en politibil.

Når Channing nå ser tilbake på episoden, ler han ved tanken. Guttene har ingen kontakt den dag i dag.

LES MER: Flaks at jeg ikke gjorde noen gravide