GEKKO-LÆRLING: Shia LaBeouf spiller Michael Douglas' svigersønn i den nye oppfølgeren til 80-talls filmen "Wall Street". Foto: All Over Press
GEKKO-LÆRLING: Shia LaBeouf spiller Michael Douglas' svigersønn i den nye oppfølgeren til 80-talls filmen "Wall Street". Foto: All Over PressVis mer

Shia klar for "Wall Street 2"

Nå blir også "Transformers"-stjernen grådig...

SEHER.NO: Siden Michael Douglas ble et ikon for 80-tallets jappekultur i filmen "Wall Street" har fansen ropt på en oppfølger - og nå blir de bønnhørt.

Ifølge nettstedet Deadline Hollywood Daily har Michael Douglas (64) for lengst takket ja til å spille forretningshaien Gordon Gekko igjen - og denne gangen er han ikke alene.

I tillegg til Douglas, er "Transformers"-stjernen Shia LaBeouf (22) nå klar for rollen som Gekkos svigersønn.

I den nye filmen er Douglas' rollefigur nettopp kommet ut av fengslet og trenger hjelp for å komme seg inn i forretningsverdenen igjen, samt reparere forholdet til sin datter.

LaBeouf sier ifølge nettstedet ja til å hjelpe Gekko, mot at han hjelper til med å jakte på en finansmann som svindler aksjekjøpere.

Filmselskapet Twentieth Century Fox ønsker ifølge Deadline Hollywood Daily at finans-skurken skal spilles av Javier Bardem (40) - som vant Oscar for sin innsats i filmen "No Country For Old Men" i 2008 - men han har foreløpig skrevet under kontrakt.

Den nye "Wall Street"-filmen vil foregå i 2008 - i starten av den verdensomspennende finanskrisen.

Fansen må imidlertid vente til tidligst februar, før de får vite hvordan Gordon Gekko - som lanserte begrepet "greed is good" på film - takler det 21. århundret.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ja, jeg datet Rhianna

Se traileren til den originale "Wall Street"-filmen fra 1987 her: