Sheryls nye kjæreste

Selv superstjerner trenger av og til litt hjelp for å finne kjærligheten...

SMILER IGJEN: Etter en tøff kamp mot kreftsykdommen og bruddet med Lance Armstrong, går det mot bedre tider for Sheryl Crow. Foto: All Over Press
SMILER IGJEN: Etter en tøff kamp mot kreftsykdommen og bruddet med Lance Armstrong, går det mot bedre tider for Sheryl Crow. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyforelsket!


Rockesangerinne Sheryl Crow (44) skal ha funnet kjærligheten med "Under samme tak"-skuespiller John Stamos (42).


Sheryl, som nettopp er blitt behandlet for brystkreft, brøt forlovelsen til syklisten Lance Armstron tidligere i år. Stamos har tidligere vært gift med Rebecca Romijn, kjent fra MTV-programmet "House of Style".


I følge contactmusic.com skal Sheryl og John ha blitt spleiset gjennom en felles venn, og hadde sin første date i Malibu, California for et par uker siden. Der skal de ha ruslet rundt på et shoppingsenter og stoppet for en kaffe.


- De prater masse sammen og planlegger å ha middag sammen snart. De er virkelig interesserte i hverandre, så dette kan snart utvikle seg til å bli noe mer, sier en kilde til magasinet Life & Style.


 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer