Sheryls nye kjæreste

Selv superstjerner trenger av og til litt hjelp for å finne kjærligheten...

<strong>SMILER IGJEN:</strong> Etter en tøff kamp mot kreftsykdommen og bruddet med Lance Armstrong, går det mot bedre tider for Sheryl Crow. Foto: All Over Press
SMILER IGJEN: Etter en tøff kamp mot kreftsykdommen og bruddet med Lance Armstrong, går det mot bedre tider for Sheryl Crow. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyforelsket!


Rockesangerinne Sheryl Crow (44) skal ha funnet kjærligheten med "Under samme tak"-skuespiller John Stamos (42).


Sheryl, som nettopp er blitt behandlet for brystkreft, brøt forlovelsen til syklisten Lance Armstron tidligere i år. Stamos har tidligere vært gift med Rebecca Romijn, kjent fra MTV-programmet "House of Style".


I følge contactmusic.com skal Sheryl og John ha blitt spleiset gjennom en felles venn, og hadde sin første date i Malibu, California for et par uker siden. Der skal de ha ruslet rundt på et shoppingsenter og stoppet for en kaffe.


- De prater masse sammen og planlegger å ha middag sammen snart. De er virkelig interesserte i hverandre, så dette kan snart utvikle seg til å bli noe mer, sier en kilde til magasinet Life & Style.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer