- Sheryl Crow visste alt om dopløgnen

Nå blir også Lance Armstrongs berømte eks-forlovede dratt inn i dopingskandalen.

SJOKK-INTERVJU: Skandalesyklisten Lance Armstrong innrømmet overfor Oprah Winfrey å ha dopet seg gjennom store deler av karrieren. At eksen Sheryl Crow skal ha visst om juksingen, sa han ingenting om.    Foto: All Over Press
SJOKK-INTERVJU: Skandalesyklisten Lance Armstrong innrømmet overfor Oprah Winfrey å ha dopet seg gjennom store deler av karrieren. At eksen Sheryl Crow skal ha visst om juksingen, sa han ingenting om. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist uke la Lance Armstrong (41) kortene på bordet da han lot seg intervjue av Oprah Winfrey (58).

Den tidligere sykkelstjernen innrømmet utstrakt dopingbruk siden midten av 90-tallet, og at han angrep de som truet med å avsløre hans store løgn.

Nå beskyldes hans tidligere forlovede - popstjernen Sheryl Crow (50) - for å ha hjulpet til med å dekke over dopingbruken.

Crow  - kjent for blant annet låten «Soak up the sun» - var sammen med Lance fra slutten av 2003 til februar 2006, og heiet på ham under to av hans syv Tour de France-seiere.

Lances tidligere lagkamerat Frankie Andreu (46) sier i en skriftlig erklæring til det amerikanske antidopingbyrået USADA at Sheryl var til stede i et møte mellom ham og Armstrong.

Der skal Lance ha bedt Andreu overtale sin kone Betsy om å trekke sine dopingbeskyldninger mot sykkelstjernen.

– Kjæresten hans var i rommet, og jeg følte meg veldig ukomfortabel med å diskutere dette i hennes nærvær, står det i erklæringen.

Sheryl Crow  har vært taus etter Oprah-intervjuet og har ikke kommentert de siste beskyldningene.

Tilsammen elleve av Armstrongs tidligere lagkamerater i U.S. Postal Service har avgitt erklæringer til USADA, og disse var med på å avsløre juksemakeren i sommer.

Også norske Steffen Kjærgaard (39) fortalte om doping og årene som Lances lagkamerat til USADA.   

LES OGSÅ: Sheryl Crowe ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer