DRAPSTRUET: Skuespillerparet Amanda Abbington og Martin Freeman spiller sammen i TV-serien Sherlock. De har imidlertid opplevd at rasende fans truer dem på livet, fordi de angivelig gir hovedrolleinnehaver Benedict Cumberbatch (høyre) et dårlig rykte. Foto: NTB Scanpix
DRAPSTRUET: Skuespillerparet Amanda Abbington og Martin Freeman spiller sammen i TV-serien Sherlock. De har imidlertid opplevd at rasende fans truer dem på livet, fordi de angivelig gir hovedrolleinnehaver Benedict Cumberbatch (høyre) et dårlig rykte. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Sherlock»-stjerner truet på livet

Skuespillerparet fikk sjokk da de så balltreet med piggtråd.

SEOGHØR.NO: Krimserien «Sherlock» har blitt én av de mest populære seriene innenfor sjangeren i Storbritannia, og er i Norge både blitt sendt på BBC og NRK.

SAMMEN I FEMTEN ÅR: Abbington og Freeman har vært gift siden 2000. Foto: Pa Photos
SAMMEN I FEMTEN ÅR: Abbington og Freeman har vært gift siden 2000. Foto: Pa Photos Vis mer

Såpass sterkt inntrykk har den gjort, at de ivrigste tilhengerne går i overkant langt når de vil få fram meningene sine.

Det fikk skuespillerparet Martin Freeman og Amanda Abbington nylig erfare. Da sistnevnte kom over en blogg med et særlig aggressivt innhold, fikk hun sjokk.

På bloggen var det nemlig bilde av et balltre surret inn med piggtråd - Og en beskjed til henne og mannen Martin Freeman.

«Skal vi begynne å forberede en begravelse?», stod det.

Saken fortsetter under bildet.


Raseriet skal ifølge Mirror gå på at en del «Sherlock»-fans mener at de andre stjernene i serien stjeler glansen fra hovedpersonen Benedict Cumberbatch.

«Både Martin Freeman og Amanda Abbington begynner å gi Benedict og fansen hans et dårlig rykte. Begge burde bare holde kjeft og gå for å dø», skriver en annen.

Abbington har imidlertid gått til politiet med truslene.

«Til feigingen som nå har sperret bloggen sin. Vi har allerede informert politiet, søta. De har all informasjonen», skrev hun på Twitter.

POPULÆR SERIE: Innspillingen av den fjerde Sherlock-sesongen starter neste år. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR SERIE: Innspillingen av den fjerde Sherlock-sesongen starter neste år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er TV6 Norge som sender de nyeste episodene av «Sherlock» på norsk TV, melder TVNorge-pressekontakt Ellen Ihme til Seoghør.no.LES OGSÅ: Hollywood-stjernen ble pappa