Sheridan klarer ikke leve uten menn

Nå betaler "Frustrerte fruer"-stjernen venninnene for å finne en mann til henne!

SEXY: Denne dama må betale venninnene for å finne en mann til henne! Foto: All Over Press
SEXY: Denne dama må betale venninnene for å finne en mann til henne! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Frustrerte fruer"-stjernen Nicollette Sheridan (44) har ikke hellet med seg når det kommer til kjærlighet. Nylig brøt Sheridan og artisten Michael Bolton forlovelsen, men allerede nå er hun på jakt etter en ny mann. Så desperat er hun at hun utlover en dusør på nesten 7000 kroner til den av "Frustrerte fruer"-venninnene Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman og Marcia Cross kan dermed bli noen tusenlapper rikere dersom de finner en mann til henne... - Alle går nøye gjennom alle telefonnummerne de har. Alle vil veldig gjerne vinne, sier en kilde ifølge Femalefirst. Men selv om hun er desperat etter en ny mann, har hun noen klare regler. - Nicollette har sagt til jentene at de må passe på så gutta ikke er tapere, pingler, gift eller rundbrennere. Nicollette og Bolton datet en periode på 90-tallet, men det var ikke før i 2006 at det ble alvor mellom de to. Etter bruddet har ryktene svirret om at paret har funnet tilbake til hverandre, men etter Sheridans lille "konkurranse" er det vel over og ut for superparet. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] LES OGSÅ: 44 år og like flott!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer