MORSOMT MØTE: Shemar var i godt humør, og poserte sammen med en ung fan da han besøkte stranden i Miami nylig. Foto: Scanpix
MORSOMT MØTE: Shemar var i godt humør, og poserte sammen med en ung fan da han besøkte stranden i Miami nylig. Foto: ScanpixVis mer

Shemar Moore viste frem drømmekroppen

«Criminal Minds»-stjernens muskler fikk de kvinnelige badegjestene til å gjøre store øyne.

SEOGHØR.NO: Shemar Moore (45) fikk sitt store gjennombrudd med en rolle i «The Young And The Restless», som er USAs mest sette og har gått helt siden 1973. I dag kjenner de fleste ham som løsningsorienterte Derek Morgan i «Criminal Minds».

Men det er ikke bare skuespillertalentet sitt kjekkasen får skryt for; også hans svært muskuløse kropp blir hyllet av fans verden over.

Da Shemar viste seg frem på stranden i Miami tidligere denne måneden, lekte han seg i vannet og poserte for de mange paparazzi-fotografene som var tilstede.

– Ikke skam deg hvis du stirrer. Ikke skam deg hvis du sikler. Du er bare menneskelig, og for noen bilder, skriver E! Online.

Saken fortsetter under bildene.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix
TV-STJERNE: De fleste kjenner Shemar fra serien Criminal Minds på TV 2. Her er han i en scene sammen med kollega Jennifer Love Hewitt. Foto: Scanpix
TV-STJERNE: De fleste kjenner Shemar fra serien Criminal Minds på TV 2. Her er han i en scene sammen med kollega Jennifer Love Hewitt. Foto: Scanpix Vis merTidligere har Shemar fortalt at han tar kroppen og helsen sin veldig seriøst, og at han griper hver mulighet til å komme i enda bedre form.

- Jeg har trent hele livet. På jobben har jeg fått et eget treningssenter i en trailer så jeg kan holde formen under innspilling. Jeg har en personlig trener som får meg i den formen jeg ikke kunne klart selv, har stjernen sagt til magasinet Mens Fitness.

I tillegg gjør den barske 45-åringen sine egne stunts på settet av «Criminal Minds».

Shemar har også avslørt at moren hans håper han snart finner kjærligheten. Kjekkasen er nemlig, til tross for sin flotte kropp, fortsatt singel.

I januar ble han koblet til fotballspilleren Shawna Gordon (25), men de to har ikke vist seg sammen på flere måneder.

LES OGSÅ: Her er verdens heteste menn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.