<strong>TIL REHABILITERING:</strong> Etter flere sammenbrudd og skandaler skal Charlie Sheens eks-kone Brooke Mueller om få dager legges inn på rehabilitering.  Foto: All Over Press
TIL REHABILITERING: Etter flere sammenbrudd og skandaler skal Charlie Sheens eks-kone Brooke Mueller om få dager legges inn på rehabilitering. Foto: All Over Press Vis mer

Sheens eks på rehabilitering for sjette gang

Brooke Mueller gjør alt for ikke å miste barna.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter mange år med rus, skandaler og ekteskapsproblemer ser det endelig ut til at Charlie Sheen (46) har fått livet på rett kjøl. Eks-kona Brooke Mueller (34) derimot har store problemer med rusmisbruk.

I begynnelsen av desember ble Mueller arrestert for besittelse av kokain, som politiet mente hun planla å distribuere. Tobarnsmoren ble kastet i fengsel, og familien mente hun burde bli der for å lære en lekse. Redningen ble eks-mannen Charlie Sheen som betalte rundt 65 000 kroner i kausjon.

Arrestasjonen skal ha vært et vendepunkt for Brooke, som nå ønsker livet sitt tilbake. 34-åringen  har tvillingene Bob og Max (2) med Sheen, og nå vil hun bli bedre for å ta seg av sønnene.

Mueller har fem ganger tidligere forsøkt rehabilitering, men har alltid fått tilbakefall. Det skal være press fra venner og familie som nå har fått stjernen til å innrømme at hun trenger hjelp. Om få dager skal hun legge seg inn på et rehabiliteringssenter i nærheten av hjemmet sitt i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlie betalte eks-kona ut av fengsel  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer