Sheens eks-koner er bestevenner

Denise Richards og Brooke Mueller har et bedre forhold til hverandre enn til eks-mannen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag dro Charlie Sheens (47) eks-koner Brooke Mueller (35) og Denise Richards (41) på en felles utflukt med sine til sammen fem barn.

De to kvinnene har begge slitt med Sheens nevrotiske oppførsel, og har de siste årene fått et nært forhold til hverandre.

Denise har døtrene Sam og Lola med skuespilleren, og Sheen har tvillingsønnene Bob og Max med Brooke Mueller. De to mødrene sørger for at halvsøsknene tilbringer mye tid sammen. 

- Hennes sønner er mine døtres halvbrødre, sier Denise til Extra TV.  

Barna lekte sammen i Malibu og mødrene skjemte bort sine fire sjarmtroll i en lokal lekebutikk, der de fikk plukke med seg det de ville.  

Mueller har hele seks ganger vært innlagt på rehabilitering, og Richard støtter venninnen i den tøffe kampen mot alkoholen.  

- Jeg har stor respekt for Brooke. Jeg vet at hun sliter med sin avhengighet og hun vil være den beste moren hun kan, sier Richards. 

Etter at han fikk sparken fra «Two and a half men», har Charlie Sheen nå tatt seg sammen, og gjør stor suksess med sin nye serie «Anger Management». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan takket ja til Charlie Sheen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer