Sheens eks-kone legger seg inn på rehab etter HIV-avsløringen

Tiden etter eks-mannens dramatiske nyhet har vært tøff å takle for Brooke Mueller.

TØFF TID: Brooke Mueller har fått nye utfordringer etter at Charlie Sheen i fjor avslørte at han er HIV-positiv. Foto: Ap
TØFF TID: Brooke Mueller har fått nye utfordringer etter at Charlie Sheen i fjor avslørte at han er HIV-positiv. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: TV-profilen Brooke Mueller (38) har hatt en tøff tid etter at hun skilte seg fra Hollywood-stjernen Charlie Sheen (50) i 2011.

Brooke - som har tvillingene Bob og Max (6) sammen med Sheen - har innrømmet at hun har slitt med rusmisbruk og har flere ganger vært innlagt på avvenningsklinikker for å få bukt med sine problemer.

Så langt har imidlertid ingenting hjulpet permanent, men nå gjør hun et nytt forsøk på å få hjelp.

Ifølge Us Weekly og People er Brooke i ferd med å gjennomføre et seks måneder langt behandlingsprogram på en avvenningsklinikk.

TOBARNSMOR: Brooke har tvillingene Bob og Max med Charlie Sheen. Foto: RS-jack-primo/X17online.com/All
TOBARNSMOR: Brooke har tvillingene Bob og Max med Charlie Sheen. Foto: RS-jack-primo/X17online.com/All Vis mer

I tillegg til rusproblemene har Brooke de siste månedene slitt med å takle problemene som har oppstått etter at Charlie Sheen innrømmet at han er HIV-positiv.

Sheens store utgifter i forsøket på holde sykdommen har skjult, skal ha ført til at han vurderer å selge huset han lar Brooke og sønnene bo i.

I tillegg har Brooke måttet bruke mye tid på å forsikre folk om at hun ikke har blitt smittet av eks-mannen.

- Venner og familie har ringt henne for å uttrykke sin bekymring. Men Brooke kan forsikre om at hverken hun eller guttene har HIV, sier en talsmann for TV-profilen til People.

KAN BLI TVUNGET TIL Å FLYTTE: Brooke og barna har lenge bodd i ett av Charlie Sheens hus i nærheten av hans hjem. Men nå vurderer Charlie å selge huset. Foto: Richard Beetham / Splash News
KAN BLI TVUNGET TIL Å FLYTTE: Brooke og barna har lenge bodd i ett av Charlie Sheens hus i nærheten av hans hjem. Men nå vurderer Charlie å selge huset. Foto: Richard Beetham / Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Saksøkt av eks-kjærester etter HIV-avsløring