TREDJE FORSØK: Charlie Sheen har vært gift to ganger tidligere. Nå prøver han igjen med vakre Brooke. Foto: All Over Press
TREDJE FORSØK: Charlie Sheen har vært gift to ganger tidligere. Nå prøver han igjen med vakre Brooke. Foto: All Over PressVis mer

Sheen gifter seg igjen

Denise Richards gratulerer eksmannen med forlovelsen.

SEHER.NO: "Hot Shots"-skuespilleren Charlie Sheen (41) skal gifte seg med den 29 år gamle eiendomsinvestoren Brooke Mueller. Det skriver People, som kan fortelle at forlovelsen bekreftes av en venn av Sheen-familien.

Paret har vært sammen i over et år, og Sheen skal ha fridd på en strand i Costa Rica med en forlovelsesring til tre millioner kroner.

Sheen har tidligere vært gift med Donna Peele og "The World Is Not Enough"-baben Denise Richards (36), men i november i fjor var skilsmissen fra Bond-baben i boks og begge frie til å gifte seg igjen. Paret har døtrene Lola (2) og Sam (3) sammen.

Og selv om nysingle Denises ekteskap til Charlie var preget av utroskap og heftig krangling, virker det som om vennskapet fortsatt er intakt. Nå ønsker Denise sin eksmann lykke til med sin nye kone, og den blonde skjønnheten skal ha sendt Brooke et kort hvor hun uttrykte sin og døtrenes glede over hennes forhold til Charlie.

- Denise vil at hun skal føle seg komfortabel, sa skuespillerinnens talsperson til People i fjor.

LES OGSÅ: Hit går kjendisenes bryllupsreiser

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.