<strong>NY NEDTUR:</strong> Charlie Sheen på vei ut fra intervju med Piers Morgan i CNN på mandag. Dagen etter ble han fratatt barna. Foto: All Over Press
NY NEDTUR: Charlie Sheen på vei ut fra intervju med Piers Morgan i CNN på mandag. Dagen etter ble han fratatt barna. Foto: All Over Press Vis mer

Sheen fratatt barna

- Jeg er veldig bekymret for at Sheen for tiden er gal.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Politiet har tatt med seg Charlie Sheens tvillinger Bob og Max fra hjemmet hans i Los Angeles, etter at en dommer seint tirsdag beordret at de skal returneres til hans kommende ekskone Brooke Mueller (33), skriver RadarOnline.com.

De to tvillingene, som snart er to år gamle, ble hentet etter at deres mor vant fram i retten tidligere på dagen, med at Sheen skal ha angrepet henne fysikk og verbalt.

- Jeg er veldig bekymret for at Sheen for tiden er gal, skal Mueller ha sagt i retten.Dommer Hank M. Goldberg har fratatt Sheen omsorgen for guttene midlertidig, og TV-stjernen får heller ikke kommunisere med Mueller eller være nærmere enn 100 yards (90 meter) fra barna.
Mueller hevder at Sheen tok tvillingene fra hennes hjem uten lov 26. februar, og at han har nektet hennes å se dem siden da.

- Sheen så barna vår sjelden etter bråket 25. desember, og fattet først interesse for dem nylig, hevder hun i rettsdokumentene, ifølge People.

Da Mueller skal ha forsøkt å få guttene tilbake skal Sheen ha truet henne:

- Jeg vil kutte av deg hodet, putte det i en boks og sende det til moren din, skal Sheen ha skreket.

Han skal også ha gått til fysisk angrep på henne under en tur til Bahamas i forrige uke.
Begge partene må møte i retten 22. mars, når saken skal opp på nytt.

Sheen avviste i TV-intervjuer mandag at han skal ha angrepet Mueller fysisk, og han mente samtidig at han er et godt eksempel for barna sine. På spørsmål fra People om han kommer til å kjempe for foreldreretten, skriver han i en tekstmelding:

- Jeg er født klar og vinner.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er et godt eksempel for barna mine


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer