Sharon tente på alle plugger

- Han er en gris. Hvordan kunne han ha sex med den dama...

SÅ RØDT: Sharon Osbourne ville ha seg frabedt å høre sin mann bli sammenlignet med utro-skandaliserte Jesse James. Foto: Stella
SÅ RØDT: Sharon Osbourne ville ha seg frabedt å høre sin mann bli sammenlignet med utro-skandaliserte Jesse James. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Det var på vei inn i bilen sin, etter å ha fått manikyr, drukket te og spist scones - som den engelske damen hun opprinnelig er - på Calabasas-salongen i Los Angeles, at Sharon Osbourne onsdag ble spurt av en paparazzi om hun synes Sandra Bullock (45) bør ta sin utro ektemann Jesse James (40) tilbake.

- Jesse er en gris, spyttet Sharon.

Og:

- Hvordan kunne han stikke pikken sin (sic!) i den dama?

Men da var da en av de ivrige paparazzi-fotografene samenlignet Jesse James med hennes egen mann Ozzy Osbourne (61) at det virkelig tiltet for den munnrappe 57-åringen, skriver bilde- og nyhetsbyrået Stella.

- Ozzy er en levende legende. Hvordan kan du sammenligne ham med en gris? Han er en dritt, repliserte en tydelig indignert Sharon Osbourne.

Stripperen Michelle McGee (24) hevdet nylig hun har hatt et 11 måneder langt forhold til Jese James, og kona Sandra Bullock rapporteres nå å være i kontakt med skilsmisseavdokater.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tatoveringene avslører Jessys elskerinne