Sharon Stone slaktes av motepressen

I fjor strålte Sharon Stone under filmfestivalen i Cannes, men i år er historien en helt annen.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det duket for den årlige filmfestivalen i Cannes, og flere stjerner glimret med sin tilstedeværelse. Festivalen arrangeres i år for 67'ende gang, og Sharon Stone (56) fremhevet sin slanke figur, i en svært kort kjole.

Oppmerksomheten hun fikk var derimot alt annet enn positiv.

I fjor fikk hun toppkritikk av motepressen for sitt kjolevalg, men i år var derimot historien en helt annen.

BLIR KRITISERT: Sharon Stone fikk alt annet en positiv oppmerksomhet for sitt kjolevalg.  Foto: REX/Nicolas Khayat/All Over Press
BLIR KRITISERT: Sharon Stone fikk alt annet en positiv oppmerksomhet for sitt kjolevalg. Foto: REX/Nicolas Khayat/All Over Press Vis mer

DailyMail skriver blant annet på sine nettsider at hun totalt hadde misforstått bruken av såkalte lille sorte, og at hun så ut som alt annet enn en Hollywodd-stjerne.- Med håret dratt vekk fra ansitet og med svarte solbriller, så hun harry ut og alt annet enn en Hollywood-stjerne, skriver DailyMail.

Motenettstedet redcarpet-fashionawards skriver at de heller ikke er imponert over antrekket, men at hun ser fantastisk ut til å være 56 år.

Årets beste i fjor

I FJOR: Under festivalen i fjor fikk hun toppkritikk, men historien var en helt annen i år.  Foto: insight media/All Over Press
I FJOR: Under festivalen i fjor fikk hun toppkritikk, men historien var en helt annen i år. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Filmstjernen ble i fjor kåret til en av festivalens best kledde av Forbes. Da hadde hun på seg en nydelig blå kjole fra Roberto Cavalli.- Den evigunge skuespilleren så henrivende ut, skrev Forbes.

STRÅLTE: Barbara Palvin fikk svært gode kritikker for sitt kjolevalg. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press
STRÅLTE: Barbara Palvin fikk svært gode kritikker for sitt kjolevalg. Foto: imago/PanoramiC/ All Over Press Vis mer

Flere store stjerner var på den 67 filmfestivalen i Cannes, denne gangen i forbindelse med filmen «The Search». Den ungarske modellen og skuespilleren Barbara Palvin var en av de som strålte ekstra på den røde løperen.En av Loreals ansikter utad dukket også opp på filmfestivalen. Lara Stone hadde på seg en knæsj rosa Calvin Klein kjole og henne er derimot DailyMail svært fornøyd med.

RÅHEIT: Lara Stone på årets Cannes Filmfestival, hvor hun ble kalt råheit av DailyMail.  Foto: All Over Press
RÅHEIT: Lara Stone på årets Cannes Filmfestival, hvor hun ble kalt råheit av DailyMail. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun ser råheit ut i den rosa ettersittende kjolen, skriver DailyMail på sine nettsider.Her fra Cannes Filmfestival 2013.

LES MER: Poserer i undertøyet