Sharon Stone kollapset under moteshow

- Det var skummelt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespillerinnen Sharon Stone (54), mest kjent for sin pikante rolle i 90-tallsfilmen «Basic Instinct», er kjæreste med 27 år yngre Martin Mica (27).

Den hotte argentinske mannen jobber som modell, og i helgen tilbrakte de to noen travle dager i den italienske storbyen Milano, i forbindelse med moteuken.

Det var under et show for det italienske motehuset Fendi at den verdensberømte 54-åringen kollapset.

- Hun besvimte og det var skummelt. Det viser seg at Sharon fikk et migreneanfall, og ble sendt til legen for undersøkelser, sier en representant fra AIDS-organisasjonen amFAR som Stone er talskvinne for, til nettstedet Us Magazine.

Etter at hun fikk klarsignal om at alt var i orden, dro Stone tilbake til moteshowet sammen med sin unge kjæreste.

- Som Sharon selv sa: absolutt ingen ting kan stoppe meg fra å delta på dette eventet, forteller representanten videre.

Paret ble observert på første rad under flere av de store motehusenes visninger, og de gangene modellkjæresten gikk catwalk-show satt Stone stolt på første rad og tittet i retning sin argentinske flamme.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sharon Stone droppet BH-en for ung elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer