Sharon Stone (56) poserer i undertøyet

På forsiden av italienske GQ poserer skuespilleren i gjennomsiktig, sort blondeundertøy.

TROSSER ALDEREN: Til tross for at hun er godt over 50 år gammel stiller Sharon Stone lettkledd på GQs nye forside.  Foto: FameFlynet
TROSSER ALDEREN: Til tross for at hun er godt over 50 år gammel stiller Sharon Stone lettkledd på GQs nye forside. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hun har aldri vært blyg, men nå topper Sharon Stone (56) sine lettkledde antrekk når hun stiller i bare blondeundertøy på forsiden av italienske GQ. Trebarnsmoren ser fantastisk ut i det minimale antrekket og høster nå skryt verden rundt for den dristige bildeserien. 

Selv er ikke «Basic Instict»-stjernen så opptatt av utseende og mener det er altfor mye fokus på ungdommelighet i underholdningsbransjen.

- Jeg vil ikke være ung for alltid. Tanken om at det å være ung er det eneste vakre og attraktive er bare ikke sant. Jeg vil ikke være en «tidløs» skjønnhet, jeg vil være en kvinne som er så flott hun kan for sin alder, har Stone tidligere fortalt magasinet Shape.

HOLDER SEG GODT: På forsiden av mai-utgaven av italienske GQ poserer Sharon Stone i gjennomsiktig undertøy. Selv vil hun ikke fokusere på undommelighet, men håper hun holder seg godt uansett alder.  Foto: Faksimile
HOLDER SEG GODT: På forsiden av mai-utgaven av italienske GQ poserer Sharon Stone i gjennomsiktig undertøy. Selv vil hun ikke fokusere på undommelighet, men håper hun holder seg godt uansett alder. Foto: Faksimile Vis mer

Nekter å la seg operere

Blondinen er opptatt av å trene og spise sunt, men er helt imot operasjons-hysteriet i Hollywood. Hun har tidligere fortalt at kirurger står i kø for å få rynkene hennes til å forsvinne.

– Jeg har ikke telling på hvor mange ganger plastiske kirurger som har forsøkt å prakke på meg ansiktsløftninger. Det er ikke greit, sier hun til Shape.

Hun innrømmer at hun har operert seg tidligere, men bare for å kvitte seg med et arr etter en rideulykke.

NAKENT GJENNOMBRUDD: I 1992 fikk Stone sitt store gjennombrudd i den erotiske thrilleren «Basic Instinct». Her spilte hun inn flere lettkledde scener sammen med Michael Douglas.  Foto: Stella Pictures
NAKENT GJENNOMBRUDD: I 1992 fikk Stone sitt store gjennombrudd i den erotiske thrilleren «Basic Instinct». Her spilte hun inn flere lettkledde scener sammen med Michael Douglas. Foto: Stella Pictures Vis mer

– Men jeg synes ikke man burde løpe ut og få latterlig store pupper og skjæres i ansiktet når en er i 20-årene.

Rynkene tiltrekker menn

Selv om hun stadig blir koblet til profilerte menn, har skuespilleren de siste årene fokusert på morsrollen for sine tre adopterte sønner Roan, Laird og Quinn. Stone har flere ganger vært sammen med langt yngre menn, og mener det er nettopp rynkene som gjør henne interessant for unge beilere.

- De elsker linjer rundt øynene og munnen fordi det forteller dem at du har ledd og at du kommer til å le og være tilgivende og omsorgsfull, har hun sagt ifølge Contactmusic.

Selv har hun ingen forståelse for hvordan noen kan se henne som et sexsymbol.

- Det er det morsomste jeg noen gang har hørt. Du skulle sett meg om morgenen! Da er jeg virkelig ikke heit. Jeg kunne bodd i flanell-pysjamasen min for alltid. Pappa pleide å si: «Om du ikke kommer deg ut av den flanell-pysjen nå, så kommer ingen til å ville gifte seg med deg», forteller hun til ContactMusic.

LES OGSÅ: Gikk opp 20 kilo etter rideulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer