KLAR FOR KJÆRESTE: Etter å ha vært singel i 12 år er Sharon Stone nå rede til å finne kjærligheten igjen. Foto: SipaUSA
KLAR FOR KJÆRESTE: Etter å ha vært singel i 12 år er Sharon Stone nå rede til å finne kjærligheten igjen. Foto: SipaUSAVis mer

Sharon Stone: - Nå er jeg klar til å date

Hollywood-stjernen avslører hvorfor hun har ønsket å være singel de siste årene.

SEOGHØR.NO: Gjennom rollen som Catherine Tramell i den erotiske thrilleren «Basic Instinct» ble Sharon Stone (58) raskt stemplet som et av Hollywoods største sex-symbol.

Til tross for dette har den vakre skuespilleren, som nylig viste frem sin imponerende bikinikropp, vært singel de siste 12 årene.

Stone har tidligere vært gift to ganger, og hvert av ekteskapene varte i seks år.

I 1984 giftet hun seg med produsenten og regissøren Michael Greenburg (65), og i 1998 sa hun ja til journalisten Phil Bronsten (65).

Før skilsmissen fra Bronstein i 2004, adopterte paret sønnen Roan (16) sammen. Etter bruddet adopterte Sharon også guttene Laird (11) og Quinn (10) som alenemor.

Nå avslører 58-åringen grunnen til at hun ikke har villet involvere seg med menn de siste årene.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Sharon og eksmannen Phil Bronstein under Oscar-utdelingen i 2003. Året etter gikk de fra hverandre. Foto: AFP
EKS-MANNEN: Sharon og eksmannen Phil Bronstein under Oscar-utdelingen i 2003. Året etter gikk de fra hverandre. Foto: AFP Vis mer

Setter sønnene først

På spørsmål fra nettstedet Extra, om Sharon har noen spesielle i livet sitt, svarer hun følgende:

- Jeg har guttene mine, og de er veldig spesielle for meg. Når det kommer til dating, så har barna nå kommet i en alder hvor jeg føler meg komfortabel med å begynne å date igjen, sier hun til nettstedet, ifølge Contactmusic.com.

#lastdayofsummer #family

A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on

Stone deler ofte bilder fra familielivet med fansen på sosiale medier. Nylig la hun ut dette bildet av seg selv og sønnene som slapper av hjemme:
 

- Jeg ville ikke date noen da de var små, slik at de slapp å oppleve en gjeng med menn som løp inn og ut av livene deres. 

- Nå er jeg klar til å date, forteller hun videre.

Pure joy as my boys spoiled me this morning with a #MothersDay breakfast in bed! #family

A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on

Saken fortsetter under bildet.
 

Styrer unna junk food

Det er ikke helt lett å tro på at den vakre blondinen fyller 60 om bare to år.

Selv om det er 24 år siden hun spilte den sexy «Basic Instinct»-rollen, setter hun fremdeles ungjenter i skyggen med sin fantastiske fysikk.

For å holde sin veldreide kropp ved like avslører Sharon at hun drar på helsestudio nesten hver eneste dag. I tillegg holder hun seg unna ferdigmat.

- Jeg elsker å trene, og jeg er medlem på et helsestudio hvor jeg trener fem eller seks dager i uken. Jeg gjør sirkel-trening og bruker maskinene. Og jeg er rask. 

- Av og til, når jeg er ute på reise, spiser jeg noen pommes frites. Men jeg er egentlig ikke så begeistret for fast food, avslører hun.

It's so hot today! #summer16 #staycool

A photo posted by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

LES OGSÅ: Kim Kardashian viste bikinikroppen på tennisbanen