Sharon Osbourne er bifil

TV-stjernen angrer på at hun ikke har eksperimentert mer seksuelt.

STERKE BÅND: Sharon og Ozzy Osbourne har hatt et stormfullt ekteskap, men har likevel holdt sammen som mann og kone i snart 34 år.  Foto: NTB Scanpix
STERKE BÅND: Sharon og Ozzy Osbourne har hatt et stormfullt ekteskap, men har likevel holdt sammen som mann og kone i snart 34 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ekteparet Ozzy (67) og Sharon Osbourne (63) delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes».

Selv om showet er et avsluttet kapittel skaper familien fremdeles overskrifter i media.

Nylig avslørte Sharon at hun fersket ektemannen i senga med to av barnepikene, og tidligere har hun fortalt at deres første stevnemøter var så ute av kontroll at hun våknet opp uten fortenner.

Nå kommer trebarnsmoren, som har vært gift med rockeren i over 30 år, med nye avsløringer.

I TV-programmet «The Talk», hvor Sharon er en av programlederne, innrømmer 63-åringen at hun er tiltrukket av både kvinner og menn.

- Jeg har alltid ment at alle mennesker er homofile. Jeg er også det. Jeg er ikke bare litt homofil, jeg er ekstremt interessert i det faktum av hva jeg har gått glipp av. Men nå er det for sent, sier hun, ifølge Contactmusic.com.

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

Et bilde publisert av Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

Saken fortsetter under bildet.

 

Ektemannen lite imponert

Sharons uttalelse kommer bare en måned etter at hun fikk mye oppmerksomhet for å ha postet et «nakenselfie» på Instagram.

TV-stjernen ble utfordret til å ta bildet av sine medprogramledere på «The Talk» tre dager etter at Kim Kardashian (35) først gjorde det.

- Kim sa noe om å være komfortabel i sin egen kropp, og helt siden jeg ble født har jeg aldri vært det. Jeg har for eksempel aldri gått på stranden i kun badedrakt. Jeg ville ikke en gang at mannen min skulle se meg naken! sa Osbourne etter stuntet.

When you're like I have nothing to wear LOL

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Saken fortsetter under bildet.

 

Osbourne fortalte at hun tidligere kritiserte de som deler nakenbilder, men at hun selv måtte gjøre det før hun kunne dømme andre.

- Det er ikke passende for en 63-åring å ta et nakenbilde, men jeg overtalte meg selv og gjorde det. Og jeg må si - jeg følte meg frigjort. Det var styrkende å tenke på at dette antagelig er det slankeste jeg kommer til å bli. Jeg spiser nok på meg kiloene igjen før jul, så jeg kan like gjerne ha et bilde av slik jeg så ut nå.

Nakenbildet imponerte derimot ikke ektemannen.

- Gode Gud. Jeg sendte bildet til Ozzy, og la meg fortelle deg hva han svarte. Mannen min sa... «Hvorfor sender du meg nakenbilder av deg selv? Jeg vet hvordan du ser ut uten klær. Vi har vært gift i mange år», fortalte hun i mars.

UVANLIG FAMILIEFORHOLD: Fra 2002 til 2005 fulgte TV-kameraene Ozzy og Sharons elleville påfunn sammen med sine to yngste barn Kelly og Jack.  Foto: Zuma Press
UVANLIG FAMILIEFORHOLD: Fra 2002 til 2005 fulgte TV-kameraene Ozzy og Sharons elleville påfunn sammen med sine to yngste barn Kelly og Jack. Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Sharon Osbourne lider av sterk depresjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer