Sharon Osbourne berørte kollegaens bryst på direkten

- Jeg var ikke full, sier TV-profilen.

DEKKER TIL PUPPENE: Her dekker Sharon til puppene til med-dommer Nicole Scherzinger på direkten i helgen.  Foto: Skjermdump fra YouTube
DEKKER TIL PUPPENE: Her dekker Sharon til puppene til med-dommer Nicole Scherzinger på direkten i helgen. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sharon Osbourne (64) er for tiden aktuell som en av dommerne i den britiske versjonen av X-Factor. 

Forrige uke derimot sjokkerte Osbourne på TV-skjermen ved å dekke til brystet til med-dommer Nicole Scherzinger.

Opptrinnet skjedde da dommerne skulle gi tilbakemeldinger til gruppen «5 After Midnight».

- Nå dekker hun til brystet mitt, sa en overrasket Nicole Scherzinger, da Sharon plutselig avbrøt hennes dom til guttegruppen.

Oppførselen fikk ryktene til å skyte i være om Sharon var full på TV. 

Slår tilbake

Denne uken avviste Sharon på sitt eget chat-show «The Talk» at hun var full. Hun hevder hun bare hadde det gøy, ifølge Daily Mail.

- Hvorfor er det slik at om du har det gøy og spøker litt så må du være full? Det er underholdning en sen lørdagskveld, spør hun. 

Dette støtter kollegene hennes henne i. Fordi Sharon skal visst nok være en helt annen person full enn den livlige morsomme personen hun er på TV, ifølge kollega Julie Chen. 

Pianisten Sara Gilbert sier hun har sett Sharon full og at dette ikke var i nærheten:

- Jeg har vært sammen med fulle Sharon, og hun ville ikke ha dekket til en jentes pupper om hun var full. Hun ville vist dem frem, forteller hun med en morsom tone. 

Se video: 

 

- Ozzy var utro

Sharon var gift med den verdenskjente sangeren Ozzy Osbourne (67) i over 33 år, men i mai 2016 slapp nyheten om at paret skulle skilles

Årsaken skal ha vært at rockelegenden var utro med en 22 år yngre frisør.

Selv om Sharon ikke bekreftet rett ut at «Black Sabbath»-vokalisten hadde vært utro mot henne, sa hun følgende til sine medprogramledere etter at bruddet ble kjent.

- Jeg er 63 år gammel og jeg kan ikke fortsette å leve på denne måten.

Saken fortsetter under bildet.

GA HINT: Her er lemonade-drinken Sharon drakk fra mens hun snakket om problemene i ekteskapet på TV. Foto: Xposure
GA HINT: Her er lemonade-drinken Sharon drakk fra mens hun snakket om problemene i ekteskapet på TV. Foto: Xposure Vis mer

Deretter sa Sharon at hun først hadde kastet ut ektemannen fra luksushjemmet deres i Beverly Hills, men at han nå er tilbake i huset, og at hun er ute.

- Det føles riktig, for helt ærlig så har jeg ingen ide om hva jeg skal gjøre med resten av livet mitt. Jeg trenger tid til å tenke: «Hva er det virkelig jeg ønsker for resten av livet mitt?» For det føles som om jeg er i siste kapittel av denne boka, og jeg må tenkte nøye gjennom hva jeg vil.

- Jeg kommer ikke til å gråte over noe av dette. For det er ingenting å gråte for, sa hun, ifølge People.

Tilga ektemannen

I mars slapp Sharon bomben om at ektemannen hadde vært utro med to av parets fire barnepiker for flere år siden. Den gangen tilga hun rockeren fordi han skal ha vært ruset.

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Hun ble senere hans manager, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk».

Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30).

I 2013 gikk det også rykter om at paret skulle skilles på grunn av Ozzys rusmisbruk. Den gang sjekket han inn til avvenning og i dag skal han være edru.

VAR GIFT I 33 ÅR: Sharon og Ozzy Osbourne var gift i 33 år, men gikk i år hvert til sitt.  Foto: Pa Photos
VAR GIFT I 33 ÅR: Sharon og Ozzy Osbourne var gift i 33 år, men gikk i år hvert til sitt. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Nå er babyen her 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer