DELTE FREKT BILDE: Sharon Osbourne sjokkerte fansen med nakenbilde denne uken.  Foto: SipaUSA
DELTE FREKT BILDE: Sharon Osbourne sjokkerte fansen med nakenbilde denne uken. Foto: SipaUSAVis mer

Sharon Osbourne (63) delte «nakenselfie»

TV-stjernen tok bilde i Evas drakt for å støtte Kim Kardashian.

SEOGHØR.NO: Ozzy Osbournes kone Sharon (63) fulgte i fotsporene til Kim Kardashian (35), da hun onsdag delte en «nakenselfie» på Instagram. I likhet med realitystjernens bilde står Sharon kliss naken foran speilet og har sladdet sine mer intime deler.

- Kim Kardashian du inspirerte meg, skriver hun under bildet.

63-åringen innrømmer at det er uvanlig med nakenbilder i hennes alder, men ble utfordret til å ta bildet etter at hun diskuterte Kims berømte «nakenselfie» på TV-showet «The Talk».

@kimkardashian you inspired me! #liberated #thetalk

Et bilde publisert av Sharon Osbourne (@sharonosbourne)

- Kim sa noe om å være komfortabel i din egen kropp, og det har jeg aldri vært helt siden jeg ble født. Jeg har for eksempel aldri vært på stranden i bare badedrakt….jeg ville ikke en gang at mannen min skulle se meg naken! sa Osbourne i TV-programmet ifølge Contactmusic.

- Følte meg frigjort

Osbourne fortalte at hun tidligere kritiserte de som deler nakenbilder, men at hun selv måtte gjøre det før hun kunne dømme andre.

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Det er ikke passende for en 63-åring å ta et nakenbilde, men jeg overtalte meg selv og gjorde det. Og jeg må si - jeg følte meg frigjort. Det var styrkende å tenke på at dette antagelig er det slankeste jeg kommer til å bli. Jeg spiser nok på meg kiloene igjen før jul, så jeg kan like gjerne ha et bilde av slik jeg så ut nå.

Bildet Kim Kardashian delte med fansen på mandag viste henne foran speilet med sladd over bryster og underliv, mens hun spøkte med at hun ikke hadde noe å ha på seg.

Kort tid etter kom reaksjonene, og Kim kranglet blant annet med skuespiller Bette Midler (70) på Twitter. Andre viste sin støtte til tobarnsmoren ved å dele lignende bilder.

Kims lillesøster Kylie Jenner (18) delte et bilde der hun poserer i bikini.

Også realitystjernen Courtney Stodden har latt seg inspirere, og spøker i likhet med Kim Kardashian med at hun ikke har noe å ha på seg.

Working on a new single! It's coming out soon... Oh & I can't find anything to wear either, Kim! #girlproblems #kimkardashian

Et bilde publisert av Courtney A Stodden (@courtneyastodden)

 

LES OGSÅ: - Ozzy lå med to av barnepikene