PINLIG: Sharon Osbourne klarte ikke å skjule sin misnøye da hun og Ozzy jobbet sammen under et arrangement i Hollywood torsdag - kun dager etter bruddet.  Foto: NTB scanpix
PINLIG: Sharon Osbourne klarte ikke å skjule sin misnøye da hun og Ozzy jobbet sammen under et arrangement i Hollywood torsdag - kun dager etter bruddet. Foto: NTB scanpixVis mer

- Sharon og Ozzy delte verdens kleineste klem

Kun dager etter bruddet ble kjent, dukket eksparet opp sammen på jobb igjen.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det avslørt av stjerneparet Sharon (63) og Ozzy Osbourne (67) skal skilles etter 33 år som ektepar.

Bruddet mellom dem skal ikke ha vært av det fredelige slaget, etter Sharon nylig avslørte at ektemannen skal ha vært utro en rekke ganger.

Torsdag overrasket de alle da de dukket opp sammen på et arrangement i Hollywood for å promotere Black Sabbath's opptreden under 20 årsjubileet for musikkfestivalen Ozzfest, som Ozzy og Sharon startet sammen i 1996. 

- Ozzy gikk ut på scenen og ga Sharon verdens kleineste klem. Sharon krøp sammen da han slang armene rundt henne, sier et øyenvitne til nettstedet People.com. 

- Hun er alt for meg

Etter den pinlige gjenforeningen, snakket rockehelten ut om sine fortsatt sterke følelser for Sharon til nettstedet Entertainment Tonight. 

PINLIG: Sharon Osbourne var fast bestemt på at gjenforeningen med ektemannen kun for jobbrelatert. Ozzy klarte imidlertid ikke å dy seg fra å klemme på sin kommende ekskone.  Foto: Broadimage
PINLIG: Sharon Osbourne var fast bestemt på at gjenforeningen med ektemannen kun for jobbrelatert. Ozzy klarte imidlertid ikke å dy seg fra å klemme på sin kommende ekskone. Foto: Broadimage Vis mer

- Hun er min bedre halvdel. Hun er alt for meg, fortalte han nettstedet, ifølge US Weekly. 

Mens Ozzy snakket varmt om kona, var Sharon fast bestemt på at møtet med eksen kun var i forbindelse med deres felles arbeid med musikkfestivalen. 

- Dette var kun jobb, og det er min jobb, fortstår du? Det er dette jeg gjør. Folk glemmer det, fordi de ser meg hver dag på TV, men dette er den andre delen av livet mitt, fortalte hun. 

Var utro igjen

Det var tidligere i år Sharon slapp bomben om at Black Sabbath-vokalisten hadde vært utro med to av parets fire barnepiker. Den gangen tilga hun rockeren fordi han skal ha vært ruset.

Årsaken bak bruddet skal ha vært at Ozzy nok en gang hadde et sidesprang - denne gangen i edru tilstand med en 22 år yngre frisør. 

Saken fortsetter nedenfor.

UNDER EN UKE ETTER BRUDDET: Mens Ozzy smilte og lo under møtet med Sharon, var det tydelig at hun ikke klarte å skjule misnøyen. 
 Foto: Broadimage
UNDER EN UKE ETTER BRUDDET: Mens Ozzy smilte og lo under møtet med Sharon, var det tydelig at hun ikke klarte å skjule misnøyen. Foto: Broadimage Vis mer

Tirsdag snakket «The Osbournes»-stjernen om bruddet i talkshowet «The Talk», der hun selv er en av programlederne.

- Jeg har unnlatt å se på bilder eller å lese noe som helst. Jeg vet hva som skjer. Jeg trenger ikke å lese om det eller se bilde av det. Det blir som å strø salt i såret. Det trenger jeg ikke, sa hun under sendingen.

Hun fortalte også sine medprogramledere at hun hadde fått nok av ektemannens oppførsel - uten at hun bekreftet utroskapen.

- Jeg er 63 år gammel og jeg kan ikke fortsette å leve på denne måten, sa hun.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNET SEG OM BRUDDET: Under tirsdagens sending av talkshowet «The Talk», åpnet Sharon Osbourne snakket ut om bruddet med ektemannen Ozzy. Under den åpenhjertige samtalen drakk hun et glass med Lemonade, noe flere mener er et stikk til Beyonces nye album «Lemonade».  Foto: Xposure
ÅPNET SEG OM BRUDDET: Under tirsdagens sending av talkshowet «The Talk», åpnet Sharon Osbourne snakket ut om bruddet med ektemannen Ozzy. Under den åpenhjertige samtalen drakk hun et glass med Lemonade, noe flere mener er et stikk til Beyonces nye album «Lemonade». Foto: Xposure Vis mer

Sharon og Ozzy giftet seg i 1982, og sammen har de barna Amiee (32)Kelly (31) og Jack (30). 

Rockevokalisten har flere ganger vært åpen om sine problemer med rus, noe som har ført til mange opp- og nedturer for ekteparet.

Dette ble spesielt et stort problem for tre år siden da han etter flere år som rusfri hadde et tilbakefall. 

- Jeg visste at han drakk av og til, men ikke i hvor stor grad. Og jeg visste ikke at han misbrukte reseptbelagte medisiner. Jeg er helt knust akkurat nå. Dette er en sykdom som ikke bare rammer en person, men hele familien. Det rammer alle som er glad i ham, fortalte Sharon på «The Talk» i april 2013.

Mellom 2001 og 2005 delte familien store deler av livet sitt gjennom reality-serien «The Osbournes».

KJENT FAMILIE: På starten av 2000-tallet gjorde Kelly (t.v), Ozzy, Sharon og Jack stor suksess med reality-serien «The Osbournes». Foto: Xposure
KJENT FAMILIE: På starten av 2000-tallet gjorde Kelly (t.v), Ozzy, Sharon og Jack stor suksess med reality-serien «The Osbournes». Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Sharon Osbourne lettet på sløret etter bruddet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.